За І квартал податкова Закарпаття зібрала на 43,6% більше коштів до Зведеного бюджету області,

7
0

ніж торік

Протягом першого кварталу до Зведеного бюджету Закарпатської області мобілізовано 260,2 млн грн., що на 79 млн грн., або на 43,6 % більше, ніж за відповідний період минулого року. Збільшення надходжень досягнуто по всіх податкових інспекціях області. На 1,8 відсотка скоротилася сума переплат по податкових зобов’язаннях. Про це 7 травня на розширеному засіданні колегії ДПА області повідомив перший заступник голови Іван Деркач, повідомив ЗІКу прес-служба податкової області.

У надходженнях до Зведеного бюджету області зросла часка податків від фізичних осіб. В цілому ними забезпечено бюджетні призначення на 115,4 %. , а їх приріст склав 45 %.

Проте, з боку підрозділів оподаткування фізичних осіб недостатньо здійснюється контроль за своєчасністю перерахування коштів до бюджетів. 53 підприємства торік нараховували податок з доходів фізичних осіб без перерахування його до бюджету, зазначалось на колегії . А у Тячівському районі лише третина СГД – юридичних осіб перераховує до бюджету цей податок.

Йшлося і про погашення податкового боргу. В цілому за рахунок заходів, здійснених структурними підрозділами погашення прострочених податкових зобов’язань до Зведеного бюджету спрямовано 11,1 млн грн, що на 2,2 % більше ніж за відповідний період минулого року. Однак, незважаючи на вжиті заходи, на 01.04.2007р. податковий борг до Зведеного бюджету становить 92735,2 тис. грн., і з початку року зріс на 1,6%.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також