За минулу добу на території Закарпаття сталося п’ять пожеж

15
0

оперативна інформація ЦП ГУ МНС України в Закарпатській області

За минулу добу на території Закарпаття сталося п’ять пожеж, економічні втрати від яких склали 57 тисяч гривень. Вогнем пошкоджено та знищено п’ять житлових будинків. Завдяки зусиллям пожежників врятовано матеріальних цінностей на шість тисяч гривень. Зафіксовано один неправдивий виклик оперативно-рятувальної служби. Дев’ятий день складна оперативна обстановка на Ужгородщині, погіршилася вона і на Мукачівщині. Разом в цих адміністративних одиницях, стається 40 відсотків всіх обласних загорань. Найчастіше пожежі впродовж минулого тижня ставалися внаслідок коротких замкнень та несправних електромереж, від цієї причини виникає третина всіх пожеж.



З початку року в нашому краї вже сталося 692 пожежі, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 3 мільйони 341 тисячу гривень. На пожежах загинуло 36 людей, ще 30 було травмовано. Під час гасіння пожеж врятовано 35 дорослих та 1 дитину. У зв’язку із збільшенням кількості загорянь, випадків травмування людей на пожежах, головне управління МНС України в Закарпатській області звертається до мешканців нашої області бути обачними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки. 



А також у зв’язку з сонячною погодою в лісових масивах поблизу міст Ужгород, Берегово, Хуст та селища Великий Березний встановився третій клас пожежної безпеки, який означає середню імовірність виникнення пожеж в лісах. З огляду на це ГУ МНС України в Закарпатській області звертається до всіх, хто має намір відвідати закарпатські ліси дотримуватися правил пожежної безпеки та не залишати багаття та вогнища без нагляду.


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також