За минулу добу на території Закарпаття зафіксовано 4 пожежі

5
0

Горіли житловий будинок, 2 споруди господарського призначення та копна з сіном

За минулу на території Закарпаття зафіксовано 4 пожежі, економічні втрати від яких склали 59 тисяч гривень. Вогонь пошкодив житловий будинок, 2 споруди господарського призначення та копну з сіном. Неправдивих викликів підрозділів МНС не зафіксовано. Сьогодні найбільш складна оперативна обстановка у Рахівському районі, де виникло 30 відсотків всіх загорянь минулого тижня. Найчастіше пожежі впродовж минулого тижня ставали наслідком коротких замкнень і несправних електромереж, від цієї причини виникло 40 відсотків всіх загорянь минулого тижня.



З початку року в нашому краї вже сталося 633 пожежі, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 5 мільйонів 134 тисячі гривень. На пожежах загинуло 46 людей, ще 19 дорослих та одна дитина були травмовані. Під час гасіння пожеж врятовано 43 дорослих та 1 дитину. ГУ МНС в Закарпатській області закликає закарпатців бути обережними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.





Пожежі минулої доби:



30 листопада о 09:50 до рахівських вогнеборців надійшло повідомлення про загоряння в житловому будинку, розташованому на вулиці Добровольців, що в районному центрі. Вогонь пошкодив частину перекриття будинку, а його появу спричинило коротке замкнення електромережі.



30 листопада о 10:34 до оперативно-координаційного центру ГУ МНС України в Закарпатській області надійшло повідомлення про пожежу в селі Малий Раковець Іршавського району. Вогонь пошкодив покриття будівлі, знищив 15т сіна, 6 т зерна та дощки, які зберігалися на горищі споруди. Прямі матеріальні збитки господарів перевищили 12,5 тисяч гривень. Фахівці пов’язують появу вогню з порушеннями правил пожежної безпеки при монтажу електропроводки.



30 листопада о 17:44 мукачівські пожежники отримали сигнал про загоряння у селі Вільховиця Мукачівського району, де вогонь охопив споруду господарського призначення. Пожежа знищила тонну сіна та пошкодила перекриття та покриття будівлі, завдавши господарям збитків на 2 тисячі гривень. На даний час причина пожежі встановлюється.



30 листопада о 20:30 за нез’ясованих обставин у селі Лазещина Рахівського району спалахнула копна сіна. Причини пожежі наразі встановлюються. Збитки власників сіна склали близько тисяч гривень.




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також