За минулу добу на Закарпатті ліквідували 2 пожежі

8
0

під час пожежі в селі Оноківці Ужгородського району загинула людина

За минулу добу вогнеборці ліквідували 2 пожежі, прямі матеріальні втрати від яких склали 7 тисяч гривень. На пожежах загинула одна людина, 2 людей отримали опікові травми. Під час гасіння пожеж врятовано 2 людей. Вогонь пошкодив квартиру та дачний будинок. Сьогодні найбільш складна пожежна обстановка на Ужгородщині, де виникла третина всіх обласних загорань минулого тижня. Найчастіше пожежі стають наслідком коротких замкнень та несправних електромереж, від цих причин виникає половина всіх загорянь минулого тижня.



З початку року в нашому краї вже сталося 220 пожеж, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 1 мільйон 327 тисяч гривень. На пожежах загинула 21 людина, ще 11 дорослих та одна дитина були травмовані. Під час гасіння пожеж врятовано 18 дорослих та 1 дитину. ГУ МНС в Закарпатській області закликає закарпатців бути обережними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.



Пожежі минулої доби:



23 квітня о 16:55 до оперативно-координаційного центру ГУ МНС в Закарпатській області надійшло повідомлення про пожежу в дачному будинку в селі Оноківці Ужгородського району. Під час гасіння вогню, пожежники знайшли тіло чоловічої статі. Особа людини встановлюється. Причину загоряння та причину смерті людини з’ясовують правоохоронні органи.




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також