За минулу добу вогнеборці Закарпаття ліквідували 2 пожежі

7
0

горів будинок та літня кухня

За минулу добу вогнеборці Закарпаття ліквідували 2 пожежі, прямі матеріальні збитки від яких склали 6 тисяч гривень. Вогонь пошкодив житловий будинок та літню кухню. Неправдивих викликів оперативно-рятувальної служби не зафіксовано. Сьогодні найбільш складна пожежна обстановка у Іршавському районі, де виникло 30 відсотків всіх загорянь минулого тижня. Найчастіше пожежі стають наслідком коротких замкнень та несправних електромереж, від цієї причини виникло 60 відсотків всіх загорянь минулого тижня.



З початку року в нашому краї вже сталося 487 пожеж, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 3 мільйони 807 тисяч гривень. На пожежах загинуло 36 людей, ще 20 дорослих та одна дитина були травмовані. Під час гасіння пожеж врятовано 34 дорослих та 2 дітей. ГУ МНС в Закарпатській області закликає закарпатців бути обережними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.



Пожежі минулої доби:



17 вересня о 18:00 ясінянські пожежники отримали повідомлення про загоряння у селищі літньої кухні. Пожежа сталася через коротке замкнення та охопила горище будівлі, де господарі зберігали 15 центнерів сіна. Саме воно посприяло швидкому розповсюдженню вогню, який завдав збитків щонайменше на 3 тисячі гривень.




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також