За минулу добу закарпатські вогнеборці ліквідували 2 пожежі

5
0

Вогонь пошкодив споруду господарського призначення у Мукачівському районі

За минулу добу закарпатські вогнеборці ліквідували 2 пожежі, прямі матеріальні втрати від яких склали тисячу гривень. Вогонь пошкодив споруду господарського призначення. Зафіксовано 3 неправдивих виклики оперативно-рятувальної служби. Сьогодні найбільш складна пожежна обстановка на Ужгородщині, де виникло 29 відсотків всіх обласних загорань минулого тижня. Найчастіше пожежі стають наслідком коротких замкнень та несправних електромереж, від цієї причини виникло 43 відсотки всіх загорянь минулого тижня.



З початку року в нашому краї вже сталося 140 пожеж, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 846 тисяч гривень. На пожежах загинуло 12 людей, ще 7 було травмовано. Під час гасіння пожеж врятовано 7 людей. У зв’язку із збільшенням кількості пожеж і загорянь, а також випадків загибелі людей на пожежах, головне управління МНС в Закарпатській області закликає закарпатців бути обережними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.




Пожежі минулої доби:



28 лютого о 01:07 до оперативно-координаційного центру ГУ МНС в Закарпатській області надійшло повідомлення про пожежу в споруді господарського призначення мешканця села Жуково Мукачівського району Пожежа знищила покрівлю та деякі речі господарів. Причина займання – встановлюється. Пожежа ліквідована мукачівськими вогнеборцями.




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також