За січень у Закарпатті розірвано понад 300 шлюбів

21
0

Відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного управління юстиції у Закарпатській області повідомляє, що протягом січня 2011р. було зареєстровано та виконано 469 повідомлень про внесення змін, виправлень, доповнень до актових записів, а саме:

- в 17 випадках внесено зміни до актових записів про народження у зв'язку з усиновленням (удочерінням);

- в 14 випадках внесено зміни та доповнення до актових записів про народження у зв'язку з визнанням батьківства;

- в 86 випадках внесено зміни до актових записів цивільного стану, в тому числі щодо 7 позбавлень батьківських прав та 1-го поновлення в батьківських правах;

- виконано 317 повідомлень з проставленням відмітки про державну реєстрацію розірвання шлюбу.

Згідно Конвенції про правову допомогу і правові відносини у цивільних, сімейних та кримінальних справах, підписаної від імені України у м. Мінську 22 січня 1993 року, відповідно до ст. 5 про порядок зносин, протягом січня 2011 року до відділу державної реєстрації Головного управління юстиції надійшло 23 клопотання з Російської Федерації та 3 з Республіки Білорусь про правову допомогу щодо видачі документів про державну реєстрацію актів цивільного стану. Відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного управління юстиції в інтересах громадян було здійснено 29 витребувань повторних документів з Російської Федерації, 1 з Казахстана, 1 з Республіки Білорусь.

Крім цього, відповідно до Договору між Україною та Республікою Узбекистан про правову допомогу та правові відносини у цивільних та сімейних справах від 19 лютого 1998 року, та до Договору між Україною та Угорською Республікою про правову допомогу в цивільних справах від 2 серпня 2001року, було надіслано 2 клопотання про правову допомогу щодо документів про державну реєстрацію актів цивільного стану.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також