За вечір в Іршаві для онкохворих дітей зібрали майже 6 тисяч гривень

5
0

У неділю, 20 листопада у великому залі Іршавського районного будинку культури відбувся концерт в рамках благодійної акції «Розтопи своє серце» допоможемо дітям разом» організаторами якого стали керівник танцювального колективу «Блек Енджелс» Юрій Буряс та володарка Гран-прі фестивалю мистецтв «Іван Попович збирає таланти» Віталіна Кізляк.

Акція організована для підтримки онко хворих дітей нашого району.

Цю акцію підтримали Іршавська райдержадміністрація, Іршавська районна рада та міськрада Іршави.
Розпочали концерт співачка Віталіна Кізляк та Іванка Лутак. Потім на сцену були запрошені заступник голови Іршавської районної державної адміністрації Мирослава Василівна Кула, начальник організаційного відділу Іршавської районної ради Роман Андрійович Меренич, заступник Іршавського міського голови Іван Степанович Завидняк та представник районної організації Партії Регіонів Олександр Іванович Метенько який вручив грошову пожертву від районної організації Партії Регіонів.

У залі була розміщена скринька і всі глядачі мали змогу зробити свою пожертву. Для підрахунку грошей була обрана лічильна комісія у складі чотирьох чоловік.
У концерті взяли участь юні зірки Вікторія Чийпеш, Надія Чийпеш, Аліна Поляк, Ірина Трикур та танцювальний колектив «Блек Енджелс».

Фінальну пісню виконували всі учасники концерту після якої лічильна комісія оголосила що під час концерту було зібрано 5845 гривень.
Концерт закінчився але акція триває. Дуже приємно що до акції залучилися всі школи району. Кінцевий підрахунок коштів відбудеться 25 листопада і про результат буде оголошено в пресі та на сайті Райдержадміністрації.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також