Закарпатець покинув улюблену справу, щоб вибороти мирне майбутнє свої дітей (ФОТО)

12
2

У перші дні березня, коли Василю - мешканцю села Осій прийшла повістка, то він одразу прибув у військкомат та став на захист рідної країни.

Василь у мирний час займався будівництвом у рідному селі і бойового досвіду не мав. Проте після мобілізація став до лав 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади

"Як тільки потрапив на передову, почалися вогневі зіткнення з росіянами. У тому числі ближні бої, під час яких я бачив ворога на відстані кілька сотень метрів і стріляв у нього з кулемета", — розповідає Василь.

Боєць наголошує, що він прийшов у ЗСУ не вбивати, а захищати свою землю – з усіма наслідками. А росіяни прийшли вбивати. Це головна різниця між українським захисниками та російськими окупантами.

"Дома чекає дружина і двоє дітей. Сину 13 років, доньці 6. Я телефоную, коли нормальний зв'язок. Рідні дуже переживають за мене, але з часом спокійніше сприймають мою службу. Дітки чудово розуміють де я, і навіть хваляться перед товаришами моїми фотографіями з передової, які я відправив, коли був у госпіталі", — додає Василь.

Закарпатець переконаний, що ЗСУ скоро переможуть ворога і над Україною настане довгоочікуваний.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

*
*****

Слава нашим Захисникам!Слава ЗСУ!

В
В

Мир допишіть

Читайте також