Закарпатка, яка переїхала в Канаду, переспівала відому пісню "Take me to Church" (АУДІО)

19
1

Ірина Дідик народилась у Закарпатті, в 16 років поїхала навчатися в Київ на акторський факультет, вокалом займається вже 11 років.

Дівчина розповідає, коли почалася війна, повернулася у Мукачево, а через декілька місяців зробила візу і полетіла в Канаду. Зараз вона проживає в Торонто, саме тут у студії і був записаний кавер.

"Ця пісня дуже близька для мене через одну спільну думку з автором. Закохуватися, або бути закоханим, це дещо схоже на переродження.

Коли людина кохає, вона ніби помирає і набуває нову себе, змінюється до невпізнання, в зовсім нову особистість яку формують її емоції і сам об‘єкт любові.

Ця пісня для мене про відстоювання своїх прав. Адже багато людей відчувають сумніви та побоюються свого природного проявлення кохання. Для справді кохаючої людини, предмет його закоханості - це безумовне божество, який є найвищим з пріоритетів. В цьому випадку, це про вибір достойної любові.

В пісні, кохання, перетворюється на релігію. Воно і сприяє задуму про щось більше ніж божество. Шляху назад вже немає, адже закоханий ніколи не стане такий як раніше", - розповідає Ірина.

До вашої уваги опублікований запис каверу:


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

М
Медицина

Кохання - це одна з хвороб . Sorry. Це проходить .....!

Читайте також