Закарпатська команда піднялася на "Пікуй"

5
0

Дев'ять команд із Львівської та Закарпатської областей успішно фінішували, здійснивши сходження на вершину у визначений контрольний час. За умовами змагань, кожна команда самостійно обирала маршрут. Найскладніший можливих маршрутів починався на Ужоцькому перевалі. Саме його обрали найбільш підготовлені команди, кожна з яких подолала понад 30 км.

 

Нагородження переможців було проведено членами Президії Львівської обласної федерації спортивного туризму безпосередньо на вершині г. Пікуй. Церемонія розпочалася з виконання Державного гімну України та привітання Президента Львівської обласної федерації спортивного туризму Тараса Блистіва та членів Оргкомітету змагань.
 
Третє місце, здобувши однакову кількість балів, розділили туристи зі Львова та команда Ужгородського національного універститету. Друге місце завоювала команда Застави «Ужгород» Федерації Скаутів «Галицька Русь». Абсолютним переможцем змагань стала збірна команда львівського Туристично-альпіністського центру «Скеля».
 
Крім почесних кубків та дипломів, переможці отримали цінні подарунки – командне туристичне спорядження.
 
«Пікуяна 2011» відбувалася 28-30 жовтня в Карпатах, на межі Львівської та Закарпатської областей. Змагання були присвячені 97-й річниці боїв за Ужоцький перевал під час Першої світової війни, 93-й річниці створення Західноукраїнської Народної Республіки (ЗУНР) та 67-й річниці визволення України від фашистських загарбників.
 
Допомогу в організації масового спортивного заходу надали Управління з питань фізичної культури та спорту Львівської ОДА, Фонд Анатолія Лісіцина (Росія, м. Ярославль), Турківська та Воловецька районні державні адміністрації.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також