Закарпатська ОВА затягує процес створення робочої групи з декомунізації в області

27
2

Принаймні такий висновок можна зробити через те, скільки часу пішло лише на розгляд запиту до ОВА, від голови ГО «Декомунізація. Україна» Вадима Позднякова.

Згідно відповіді на запит, наразі готується проект розпорядження голови Закарпатської ОВА, яким буде затверджено склад робочої групи з декомунізації.

"Практично місяць знадобився Закарпатській ОВА, щоб лише відповісти на запит про питання створення робочої групи з питань декомунізації! "Готується проект розпорядження"?!

Розпорядження, насправді, готується 20 хвилин, підписується за 5 хвилин, через день-два збирається робоча група, засідає 5 годин і через два дні вже починає давати результати. За цей місяць, що Закарпатська ОВА давала відповідь на інформаційний запит, уже можна було демонтувати 15-20 пам'ятників", - написав у своєму телерам-каналі політичний експерт Юрій Дзямулич.

"Так і скажіть, що ви цього робити не хочете, вам це не цікаво, розбирайтеся самі зі своїми радянським пам'ятниками. Бо інакше, як затягування часу, я це назвати не можу", - додав Дзямулич.

Нагадаємо, на Закарпатті необхідно демонтувати ще майже 80 радянських пам'ятників та символів, а також перейменувати 183 вулиці.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

П
Пітю

Дзямулич вшитко порядно розписав, лем забув про гроши. Не розуміву: вун тото хоче сам вчинити за власні пеньонзи і йому не дають на то лем дозвол? Кулько то му буде вийде?

Х
Хріняш

Тямлю як повідала ми біровка Нижнєго Коропця, ош Горькій се історія їхнього села. Не знаву ци стоїт вун ше там коло сільради.

Читайте також