Закарпатська правда розпочала новий фотоконкурс

13
1

Фотоконкурс «Міс-PRAHA-2011» викликав небувалий ажіотаж. На адресу редакції «Закарпатської Правди» надійшло понад 300 листів. Для публікації на шпальтах видання було відібрано понад 50 красунь. За 20 кращих продовжується жваве голосування. Тому ми вирішили розпочати ще один фотоконкурс – «Новорічно-різдвяні свята на фото».

Умови конкурсу: надішліть на адресу редакції (м. Ужгород, вул. Станційна 16/1, із позначкою «на фотоконкурс») чи на електронну адресу rvzakpravda@gmail.com (тема листа – «на фотоконкурс») ОРИГІНАЛЬНЕ, ВЕСЕЛЕ, ЦІКАВЕ фото зі святкування Різдва чи Нового року (обов’язково вказавши ваше ім’я, прізвище та контактний телефон!) і виграйте 2 квитки на новорічне шоу в готелі «Ужгород», торти від «Августина» та інші призи від спонсорів, які побажають приєднатися до участі протягом самої акції.

Вимоги до фотографій: світлини на новорічно-різдвяну тематику мають бути ЯКІСНИМИ. На них можуть бути зображені ви чи ваші рідні, домашні улюбленці, будівлі чи навіть застілля. Перевага віддається кумедним кад­рам, емоційним моментам святкувань, оригінальним ідеям. Додаткові запитання щодо конкурсу можна ставити за електронною адресою rvzakpravda@gmail.com.


Просимо уважно читати умови конкурсу. Листи, відправлені на інші, не вказані в умовах електронні адреси, до уваги не прийматимуться, консультації телефоном не надаватимуться. Надіслані фотографії не повертаються.

Коментарі

ВЗ
все знаю

Розпочато фотоконкурс «Міс-PRAHA-2011». Дівчата саме в цьому конкурсі не приймайте участі!Тим самим Прага набирає собі під "прикриттям" НОВУ ПАРТІЮ ПОВІЙ!

Читайте також