Закарпатські бютівці формують списки охочих поїхати на Майдан

4
2

Хоча вважають, що ситуація в країні не є критичною і вірять в те, що Президент України прийме указ про розпуск парламенту

Закарпатські прихильники БЮТ телефонують до штабу блоку в Ужгороді та висловлюють бажання поїхати до Києва, щоб підтримати цю політичну силу. Наразі від Закарпаття ще не було відправлено людей на Майдан, однак процес формування списків охочих триває. Про це 14 липня в Ужгороді під час прес-конференції заявив в.о. голови облорганізації партії ВО «Батьківщина», депутат облради Андрій Сербайло.

Його колега по фракції БЮТ в облраді Євген Ластівка зазначив: «Якщо Віктор Ющенко не прийме рішень про розпуск парламенту, то Янукович і банда з Донецька прийде керувати Україною. Тоді Україна знову повернеться на 100 років назад».

Інший представник блоку, депутат Ужгородської міської ради, в.о. голови Ужгородської міської організації БЮТ Павло Федака заявив, що до цієї кризової ситуації призвела нерішуча позиція Президента України, який панічно боїться прем’єрства Юлії Тимошенко. Якби Віктор Ющенко як лідер «Нашої України» дав згоду, то помаранчева коаліція могла утворитися ще два місяці тому. Рішення про утворення теперішньої антикризової коаліції не є конституційним, адже згідно зі ст 65 регламенту ВРУ, у разі припинення роботи коаліції учасники мають за 10 днів повідомити один одного про таке рішення, і після цього утворювати нову коаліцію. Цього не було зроблено.

Загалом депутати Блоку Юлії Тимошенко вважають, що ситуація в країні не є критичною і вірять в те, що Президент України таки прийме указ про розпуск парламенту.

Коментарі

С
сорри

А з якої це радості Сербайло - в.о. голови закарпатської Батьківщини, якщо 3 липня на обласній конференції його не тільки змістили з цієї посади, а й виключили з партійних рядів?

A
Antiorange

Як же дістала ваша Юля, люди невже у вас немає іншої можливості заробити грошей, крім як стояти на майдані, а? Невже ви усерйоз вірите, що Юля зробить ваше життя краще? Ви не помнете , чт вона затвора з економікою? Напружте карпатські мозки, вас знову поимеют, тим більше, що в самому Києві підтримуючих її вкрай мало, вас туди везуть як хлопчиків для биття

Читайте також