Закарпатські міліціонери відвідали Переченську школу-інтернат

5
0

Закарпатська міліція з власної ініціативи взяла шефство над кількома навчальними закладами краю, серед яких і Перечинська школа-інтернат, в якій, серед інших, навчаються й діти-сироти та позбавлені батьківської опіки. Минулого тижня тут побували на святі останнього дзвоника гості з УМВС. Міліцейський оркестр виконав Гімн України, урочисті марші та шкільний вальс.

 

З напутнім словом до учнів та випускників звернувся директор Перечинської школи-інтернату Василь Коба, який побажав діткам хорошого відпочинку влітку, а випускникам інтернату--знайти себе в дорослому житті. Відпочиватимуть же цього літа перечинські інтернатівці в Голландії, Чехії, у дитячих таборах “Артек”, “Молода Гвардія”, а також у таборі відпочинку в с.Дубриничі на Перечинщині.
 
До інтернатівців завітали в гості представники перечинської влади, податкової інспекції, настоятель місцевої греко-католицької церкви о.Мирослав, інші поважні гості. Міліцію представляли заступник начальника УМВС України в Закарпатській області підполковник Іван Баран, начальник служби кримінальної міліції у справах дітей УМВС підполковник Павло Готра, начальник Перечинського райвідділу міліції майор Володимир Баєв, заступник начальника УКЗ УМВС підполковник Тиберій Гомокі.
 
Привітавши інтернатівців від імені керівництва закарпатської міліції, підполковник Іван Баран побажав усім, аби життя усміхалося їм, як цей сонячний весняний день. Аби в міліцію хлопці й дівчата потрапляли лише з добрими намірами й ніколи не ставали на слизьку стежку криміналу.
 
З молитвою, напутнім словом і Божим благословенням до випускників та молодших учнів на завершення свята звернувся отець Мирослав, окропивши діток свяченою водою.
 
Щасти вам, хлопці й дівчата!  
 
 25 травня для школярів Закарпаття пролунав останній дзвоник. Державтоінспекція долучилася до святкувань. Цього дня наряди ДАІ забезпечували безпеку руху біля навчальних закладів, які знаходяться поруч з автодорогами. Святково вбрані, інспектори ДАІ нагадали безлічі юних пішоходів, як переходити дорогу та зробити літній відпочинок безпечним.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також