Закарпатські митники конфіскували товар на 90 тис. грн.

12
0

Працівниками Виноградівської митниці викрито спробу незаконного переміщення через митний кордон України продуктів переробки давальницької сировини.

В зону митного контролю митного поста «Дяково» заїхав вантажний автомобіль «Мерседес» під керуванням громадянина Румунії, який переміщував з України в Румунію, відповідно до товаросупровідних документів, вантаж «заготівки верхньої частини взуття «Grisport» (1405 пар). Однак при проведенні митного огляду вантажу було встановлено невідповідність найменувань марок вказаного товару. В автомобілі знаходився товар не тільки марки «Grisport», а ще й «Nikko» (708 пар) та «Dog Walker» (202 пари). Отже, декларантом підприємства відправника при підготовці та поданні до митного оформлення документів було не заявлено за встановленою формою точні відомості про товари, які підлягають обов‘язковому декларуванню у разі переміщення через митний кордон України.

За даним фактом складено протокол про порушення митних правил за статтею 340 (недекларування товарів) Митного кодексу України, а 910 пар товару, вартістю понад 90 тис. грн., вилучено до рішення суду.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також