Закарпатські податківці попереджають про шахрайство

8
0

До ДПА України надходить інформація стосовно листів, які надсилаються деяким платникам податків від імені голови Міжнародного рейтингу популярності та якості товарів і послуг Писаренка Валерія Романовича щодо відзначення кращих підприємств України.

У цих листах вказується, що за обумовлену плату підприємство може взяти участь у рейтингу кращих платників податків та отримати «Національний сертифікат» із зазначенням місця у виді економічної діяльності, нагороду «Кращий платник податку року 2010», а керівника підприємства буде представлено до нагородження статус-нагородою «Почесний диплом». Організація таких заходів проводиться нібито з відома та з використанням статистичних даних ДПА України і регіональних податкових органів. На конверті з емблемою ДПС України, написом «Державна податкова інспекція України» вказано адресу Міжнародного рейтингу популярності та якості товарів і послуг (02093, м.Київ, вул.Бориспільська, 26-з, оф.1) та номери контактних телефонів (044-578-52-34, 063-744-75-73).

Звертаємо Вашу увагу на те, що зазначена організація не укладала з ДПС України ніяких угод щодо співробітництва.

Якщо Ви стикалися з подібними пропозиціями просимо звертатися на телефон довіри (3-52-70) відділу внутрішньої безпеки при ДПА у Закарпатській області ДПА України. Конфіденційність гарантується.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також