Закарпатські прикордонники вилучили в італійця набої

8
0

У суботу, сьомого липня близько обіду до міжнародного автомобільного пункту пропуску “Тиса” на в'їзд в Україну для проходження прикордонного контролю прибув мікроавтобус марки “Hymer Fiat Dukato”, італійської реєстрації, за кермом якого знаходився 62 – річного громадянин Італії Ренато Маріо.

 

Виходячи з нетипової поведінки водія, а саме схвильованості, яка і привернула увагу охоронців кордону, даний транспортний  засіб було виведено із загального потоку для здійснення поглибленого огляду. В результаті спільного прикордонно-митного огляду прикордонниками були виявлені не вказані в митній декларації та не заявлені при усному опитуванні п'ятнадцять набоїв марки "Speer 38 Special" калібру 38 мм., що знаходилися у багажному відсіку автомобіля.
 
Під час спілкування з прикордонниками  громадянин Італії  пояснив, що п'ятнадцять набоїв марки "Speer 38 Special" придбав для власних цілей, адже  працює у ювелірному магазині в місті  Дженова та  має дозвіл на право носіння і застосування зброї. Про наявність набоїв у мікроавтобусі він не знав і наміру на їх незаконне переміщення не мав.
     
 Після оформлення відповідних документів набої, були  вилучені та передано співробітникам митниці.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також