Закарпатські шахраї продають особливі дозволи порибалити

9
0

Головне управління Закарпатдержрибоохорони інформує рибалок та відпочиваючих, що останнім часом на водоймах Закарпаття почастішали випадки шахрайства пов'язаного з наданням послуг рибальства на водоймах загального використання.

 

Зазначаємо, що любительське рибальство на сьогоднішній день на водоймах загального користування у Закарпатській області здійснюється безоплатно з дотриманням вимог викладених у Правилах рибальства, щодо норми вилову та знарядь лову і їх кількості, місця лову. 
 
Наголошуємо, що посадові особи органів рибоохорони (державні інспектори рибоохорони) не здійснюють продаж квитків ні на одній із водойм Закарпаття, оскільки це не входить в їх функціональні обов'язки.
 
Особи, котрі представляються інспекторами рибоохорони і намагаються примусити Вас, сплати гроші за рибалку (надання послуг рибальства) це просто шахраї і аферисти. У разі виявлення таких фактів телефонуйте в органи рибоохорони             0314326616      , або в міліцію. 
 
За зверненнями та запитами рибалок інформуємо, що любительський лов риби (аматорське і спортивне рибальство) на "Тереблянському" водосховищі, водосховищі "Роман Потік-Горбок", "Середнянському-Ліанка" (на р.Стара), здійснюється на загальних засадах (безоплатно). 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також