Закарпатські студенти сфотографували кохання (ФОТО)

17
0

Зазняті на дзеркалки, мильниці, телефони моменти кохання студенти зі всієї області відправляли на адресу організаторів конкурсу, Студентської ради, щоб разом розібратися що ж таке кохання.

30 кращих робіт потрапили до фіналу. Із них сьогодні, 14 лютого, і обирали три найсильніші. «Вражає те, – зауважили у Відділі молоді та спорту ОДА, – що серед робіт – жодної весільної фотографії, як символу завершеності певного етапу любові». Зі свого боку учасники пояснили: «Це занадто прямолінійно».

Тож третє місце зайняв Юрій Неймет  з роботою, символізуючою те, що кохання можливе у будь-якому віці.

Друге місце посіла Жанна Роман. Своєрідним «Стрибком у кохання» вона хотіла показати те, що любов це те, що наповнює життя сенсом. За словами студентки, не можна зображати її через біль і страждання, як це стало модним серед більшості сучасних митців. Адже кохання, навпаки, заряджає позитивними емоціями і енергією.

Переможницею конкурсу стала студентка Галина Глеба. Серед декількох заявлених нею конкурсних робіт перемогло фото немовляти на березі моря. «Це і є найвищій прояв любов» – наголосила порталу «Мукачево.net» юна фотограф. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також