Закарпатській молоді довподоби пригодницькі романи

10
0

Директор Міжгірської центральної районної бібліотеки Надія Іванівна Бубич розповіла про те, що студенти є активними їхніми відвідувачами, крім програмової фахової літератури надають перевагу книгам пригодницького характеру.

— Майже на 12 тис. грн. закуплено літературу краєзнавчого змісту, — каже бібліотекар, — авторів Івана Хланти (“Легенди і перекази Міжгірщини”) та Надії Биби (“Міжгірщина: край краси і туризму. Передбачається виділення 5 комп’ютерів в окремі бібліотеки-філії, звичайно, поки що без підключення до мережі Інтернет"

Налаштовує читачів на відвідування бібліотек і сама обстановка в них. За словами Наталії, учениці Пилипецької ЗОШ, у бібліотеці повинно бути комфортно, затишно, спокійно, що й допомагає краще сприймати інформацію. Проблема такого характеру також знаходить вирішення.

— До прикладу, ремонт Лозянської сільської бібліотеки-філії та нові меблі для ЦРБ обійшлися у 85 тис. грн., — каже Надія Бубич. — На жаль, іншим філіям треба чекати на виділення коштів для проведення капітальних ремонтів та придбання необхідної техніки, — продовжила вона

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також