Закарпатським юним хокеїстам зробили подарунок

12
0

Різдвяні свята надовго запам'ятаються хлопцям з хокейної команди "Закарпатські ведмеді". Добрий Дід Мороз, а за сумісництвом спортивний директор хокейного клубу "Лев" Попрад Cергей Сошників, подарував ужгородським спортсменам новорічну казку.

 

На запрошення словацького клубу діти змогли не тільки бути присутнім на матчі Континентальної Хокейної Ліги ХК "Лев" - ХК "Атлант", але і самим вийти на арену Зимового стадіону. У перерві матчу організатори запросили першу трійку закарпатського клубу в складі Юрія Мігалі, Даніеля Яреми і Марка Касінца на лід показати свою майстерність в серії кидків по воротах. Дебют перших представників Україні в КХЛ відбувся. При гарячій підтримці 5 тисяч уболівальників Юрій Мігалі закидає першу шайбу у ворота КХЛ. Тепер черга за хокейним клубом "Донбас" Донецьк прийняти естафету і стати представником нашої країни в другій лізі планети. Успішний виступ гірників у Вищій Хокейній Лізі Росії та амбіції керівництва команди дозволяє сподіватися, що це відбудеться вже в наступному сезоні.
 
Після захоплюючого матчу, який завершився в овер - таймі з рахунком 5:4 на користь "Атланта", гравці обох клубів провели з юними хокеїстами фото та автограф сесію. Вихованець київського "Сокола", лідер збірної Росії Микола Жердєв розповів хлопцям про свій шлях у великий спорт і подарував "ведмежата" на згадку свій хокейний светр. У роздягальні попрадской команди з хлопцями тепло спілкувалися капітан клубу і збірної Словаччини Лубош Бартечко, кращий гравець матчу та захисник збірної Чехії Томаш Клоучек, які теж віддали свої светри закарпатським спортсменам. Тепер молодий ужгородської команди та її тренеру Андрію Максимовичу є з кого брати наочний приклад в оволодінні хокейної наукою перемагати. Зірки світового хокею не так вже й далекі і не доступні. У цьому вони переконалися самі.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також