Закарпатськими депутатами від Фронту змін досі керують "смотрящі" Януковича?

36
2

За інформацією депутатів закарпатської облради з фракції Батьківщина, деякі обранці досі координують свою роботу та звітують предстваникам режиму Януковича.

Йдеться про двох депутатів від Фронту змін, які увійшли до фракції Батьківщини після об'єднання політсил, - Бровді та Білецький.

Як не парадоксально, Роберт Бровді досі є депутатом Закарпатської облради, хоча є рекордсменом за прогулами і останні кілька років працює в структурах, які контролював так званий головний "смотрящий" Януковича Юрій Іванющенко, більш відомий як Юрій Єнакієвський. Спершу це була корпорація ХлібІнвестБуд, а тоді Держпродзернкорпорація.

Павло Білецький є не тільки однопартійцем Роберт Бровді, а і його людиною у облраді. Їх поєднують також родинні зв'язки.

За словами депутатів-опозиціонерів, саме цей ланцюг є причиною багатьох непорозумінь у середовищі закарпатської опозиції, а тому вони сподіваються, що в процесі люстрації це порочне кільце все ж буде розірване. 

Мукачево.net

Коментарі

ОБ
О Бровди

http://www.utro.ua/ru/ekonomika/kto_osvoil_1_5_mlrd_kitayskogo_kredita_1393417810 По этой ссылке информация о мошенничестве Бровди с миллиардами долларов от Китая, в результате чего Китай подал иск в Лондонский арбитражный суд о взыскании с Украины 3 млрд. долларов (!!!!). Вот такие дела.

Г
Громадянин

Смотрящему: ти трохи проаналізуйте ситуацію якщо не бачиш що відбувається))) Білецький вніс пропозицію про розпуск ради тому що це єдиний легітимний орган влади на Закарпатті і всі чиновники які будуть назначені у виконавчу владу мають бути погоджені через раду. А це з одної сторони унеможливлює дерибан посад та кулуарного вирішення питань на що Білецький і Ко. мають наміри. Все з погодженням громадськості. І так на рівні області та всіх міст районів. Матчасть , смотрящій)

Читайте також