Закарпаття із 17-го перескочило на 2 місце

22
0

Згідно з моніторингом соціально-економічного розвитку регіонів

За загальнодержавним моніторингом соціально-економічного розвитку регіонів України Закарпатська область посіла друге місце, в той час як у 2005 році була на 17. У промисловості обсяги виробництва зросли проти 2005 року на 27,2 %, що у 3,5 рази більше минулорічного приросту (7,7 відсотка).

Збільшення промислового виробництва досягнуто в 11 із 18 адміністративно-територіальних одиниць області.

Високі темпи приросту випуску продукції досягнуто у машинобудуванні (на 54,1 %), целюлозно – паперовій і поліграфічній галузях промисловості (на 28,7 %), хімічній і нафтохімічній (на 18,6 %), виробництві будматеріалів (на 16,0 %). У цілому в обробній промисловості приріст склав 27,9 відсотка, у виробництві і розподіленні електроенергії, газу та води – 17,3 відсотка, у добувній промисловості допущено зниження на 2,0 відсотки.

Збільшено порівняно з попереднім роком випуск м’яса, кормів для тварин, солоду, круп, шоколаду, вина виноградного, мінеральних вод, соків фруктових та овочевих, пальт, плащів і курток, брюк та бриджів чоловічих та хлопчачих, трикотажу, фанери клеєної, паркету, шпону, засобів миючих та дезинфікуючих.

Загальний обсяг реалізованої продукції у відпускних цінах підприємств за 2006 рік склав 4280,4 млн. гривень.

ЗІК

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також