Закарпаття відзначає Міжнародний день захисту дітей

18
0

Спортивними змаганнями, подарунками та благодійними акціями

Сьогодні, 1 червня, в Ужгороді відбуваються заходи, присвячені Міжнародному дню захисту дітей. За ініціативи МСРЦ «Дорога життя» та підтримки управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації на набережній Незалежності (біля ЗОШ №1) відбувся марш-ходотон та спортивні змагання «Повір у себе», у яких взяли участь діти з обмеженими фізичними можливостями.

Цього ж дня в залі засідань головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації заплановано проведення "круглого столу" на тему „Рання соціальна реабілітація дітей-інвалідів у Закарпатській області”.

А 4 червня у приміщенні Лялькового театру за ініціативи Міжнародного благодійного жіночого клубу «Альтруса-Ужгород» та за підтримки управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації відбудеться благодійна акція. У програмі: конкурс для молодих подружніх пар, які чекають на народження дитини, концертно-розважальна програма та лотерея. Кошти, зібрані під час акції, підуть на придбання лампи для лікування патогенного стафілокока у вагітних. Початок акції – о 18:00.

Вл.інф.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також