Закарпаття «завалять» ніжками Буша?

6
3

Українські птахофабрики зупиняють виробництво через те, що їхня продукція не витримує конкуренції з американською курятиною. Продукція з США у великих обсягах з'явилася на внутрішньому ринку країни у зв'язку із забороною на її ввезення на територію Росії.

Підприємства почали відчувати труднощі в кінці минулого року. Для компенсації недостачі продукції обсяги поставок курятини із США зросли за рік у 2,5 рази.

На сьогоднішній день припинили роботу на Ужгородській птахофабриці компанії Fozzy Group (магазини «Сільпо», «Фора», «Дніпрянка», «Фоззі») і на «Рубі Роз Агрікол» (ТМ «Морозівські курчата»).

Зараз ситуація ускладнюється тим, що в Росії мають намір поступово відмовитися від американських курей повністю. Вже введено заборону на ввезення курятини, обробленої хлором. Крім того, Китай на початку лютого ввів тимчасові антидемпінгові мита на продукти американського виробництва. Мита у залежності від конкретного виду товару і фірм-постачальників зросли на 43,1-105,4%.

Ринок курятини США намагається знайти вихід. Простіше поставляти продукцію в Україну, не захищену ні квотами, ні митами. При цьому вітчизняні компанії зазнають збитків, тому що кінцевий продукт при високій собівартості виробництва не може коштувати дешевше американського м'яса курей.

Коментарі

Q
qsvydwmv

vGIVV0 <a href="http://iqwpfjsvmudc.com/">iqwpfjsvmudc</a>, [url=http://izoyfnwhiefu.com/]izoyfnwhiefu[/url], [link=http://jcuttjycwacc.com/]jcuttjycwacc[/link], http://tgqhxjodlaem.com/

Б
бінладен

а як буде із ніжками Обами?

I
Istvan

Вообще-то лучше, чем "ніжки Путіна"...

Читайте також