Закарпатці вибороли третє місце на чемпіонаті стронгменів Центральної Європи

10
0

Троє найсильніших закарпатців Сергій Олеоленко, Іван Григоровський з Ужгорода та великоберезнянець Володимир Цифра днями привезли бронзові нагороди зі Словаччини.

Там, у  місті Гнєздне, проходив  чемпіонат стронгменів Центральної Європи. Крім наших силачів, що представляли на турнірі Україну, нагороди виборювали три команди словаків, а також збірні Польщі та Чехії, пише Михайло Ттравень, газета "Новини Закарпаття".

Закарпатці виступили доволі вдало, шести силових вправах програми чемпіонату команда виграла естафету, ще у двох завоювала другі позиції, а також в одній вправі стала третьою. Загалом спортсменам у ході змагань доводилося вправлятись з не однією тонною металу, бетону та інших снарядів масою 300, 170, 150, 140 кілограмів.

За набраними балами, нашим співвітчизникам дісталась «бронза». Володарями найвищих нагород стала команда зі Словаччини на чолі зі своїм лідером чемпіоном своєї країни Ігорем Петриком. Чеські силачі — другі в командному чемпіонаті. Минулорічний переможець турніру — команда Польщі тепер не змогла піднятися вище п’ятого місця.

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також