Закарпатці вимагатимуть відставки у судді, що скоїв смертельне ДТП

11
5

Завтра, у вівторок, 22 липня активісти зберуться під стінами Перечинського районного суду.

Як повідомили на сторінці спільноти "Євромайдан Ужгород" у "Фейсбук", початок пікету об 11:00 годині.

Нагадаємо, суддя Перечинсього райсуду скоїв смертельне ДТП, але його статус не дозволяє взяти його під варту та оголосити йому підозру.

Коментарі

Г
городянин

Половина ментів відмазує Амаровича, половина хоче його засудити... нажаль більше інформації немаю

ТЧ
так чекайте експертиз

може вийти таке що то не вын, то машина, він вообще на задньому сидінні сидів, а може кось із повиннов прийде,а чесно кажучи ні на однуй пляшки палінки, я не видів написано що не мож сідати за руль, Амарович дасть на спиртзавод у суд, і виграе, а палінковий завод буде платити збитки, а щі Амаровичу моральну шкоду.

П
перечинець

ця мразь і сволота (Амарович) має бути наказана по всіх законах честі і моралі , в тюрьму ГАДА на ПОЖИТТЕВО , а родичам загиблого співчуття

Ч
Читачі

То порожня трата часу. Дзвоніть Глаголі, щоб відзняв сюжет і на Новий в Новини. Не буде розголосу - порішають легко.

ГП
Грицик Петр(о)

Амарович буде далі судити і все! Це наш із Погоріляком кориш, без нього важко буде всім злодіям Перечинщини. Цей чоловік, не дивлячись що брав много, любу справу за бабло рішав. А хто буде планьорки на 7-му кілометрі в Дубриничах робити?Це й позиція нашого нового обласного Фюрера модифікованої партії РиГоАналов Янка Качура, так думає депутат Мошак. Ми всі, так званний Перечинський "актив" з Амаровичем і пішли всі ... .

Читайте також