Залізничники погрожують скасувати на Закарпатті зупинки потягів

7
0

Львівська залізниця обіцяє скасувати зупинки потягів, якщо влада на місцях не реагуватиме на створення мешканцями стихійних сміттєзвалищ на коліях.Про це повідомив прес-центр залізниці.

«Перед Великодніми святами приколійна територія подекуди перетворилася на сміттєзвалища, зокрема це стосується Закарпаття, а особливо тих населених пунктів, поблизу яких розташовані циганські табори. Однак, й в інших областях ситуація не набагато краща», - йдеться в повідомленні.

Часто населення, знехтувавши усі екологічні та санітарні норми, прибираючи власні садиби та обійстя, звозить увесь непотріб до залізниці.

Залізницю обурює факт сусідства із самовільно облаштованими, усупереч відповідним нормам, сміттєзвалищами, оскільки це сусідство псує імідж не лише регіону, але держави Україна загалом. Окрім того, такі звалища часто загрожують і безпеці руху.

Відтак, залізничники вкотре звертатимуться до сільських, селищних та міських рад, аби ті посприяли у прибиранні приколійної території. У разі, якщо сміття не буде прибрано, Львівська залізниця залишає за собою право вдатися до відміни зупинок поїздів у тих населених пунктах, де елементарні санітарні норми проігнорують.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також