Запропонував підвезти і … пограбував

5
0

Двоє дівчат, як завжди,  поверталися ввечері після роботи  додому.  Біля Мукачівського ринку до них підїхав легковий автомобіль, водій якого запропонував “підкинути” юнок у потрібному напрямі.  Одна з пасажирок вийшла відразу за  Мукачевом у с.Бородівка, а інша пасажирка попрямувала  на Іршавщину. 

 

У с.Доробратово дівчина попросила таксиста пригальмувати. Вийняла гроші, аби розрахуватися за проїзд. Однак водієві цього виявилося замало. Він став вимагати оплатити не лише її проїзд, але й подруги, хоча та вже з ним розрахувалася. Відтак, молодик силоміць відібрав у своєї пасажирки дві золоті каблучки, мобільний телефон і пригрозив розправитися, якщо вона не триматиме язик за зубами. Три дні дівчина вагалася, чи варто звертатися у міліцію. Все ж таки відважилася...

 

В результаті проведених оперативно-розшукових заходів  працівники ІршавськогоРВ УМВС вийшли згодом на молодика, який скоїв злочин. Зокрема, встановили, що підозрюваний працює таксистом у приватного підприємця з Виноградова, а проживає у с.Букове. Затримання зловмисника провела група співробітників Іршавського райвідділу міліції.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також