Затримано мікроавтобус з цигарками

8
0

За злісну непокору прикордонному наряду

За злісну непокору прикордонному наряду вчора на Закарпатті було затримано мікроавтобус з цигарками. Прикордонний наряд від  
ВПС „Ділове” зупинив транспортний засіб з двома громадянами України поблизу селища Великий Бичків. Прикордонники оглянули мікроавтобус і виявили у ньому 100 ящиків цигарок українського виробництва. З метою перевірки правомірності перевезення тютюнових виробів  прикордонним нарядом  водію  було запропоновано з’їхати на узбіччя дороги.  Але водій не послухав прикордонників, сів в автомобіль і поїхав у бік села Великий Бичків. Про дану ситуацію було повідомлено у відділ прикордонної служби, звідки і виїхала оперативно-пошукова група для того, щоб зупинити порушників. Незабаром мікроавтобус був затриманий та переданий для подальшої перевірки представникам Рахівського РВ УМВСУ в Закарпатській області. Водія мікроавтобуса та пасажира притягнуто до адміністративної відповідальності за непокору прикордонному наряду.

    На залізничному пункті пропуску „Дружба” під час прикордонно-митного оформлення вантажного потягу сполученням Чоп – Захонь було виявлено тютюнову контрабанду. Прикордонний наряд оглядав вагони та знайшов над колісними парами одного з них спеціально обладнану схованку, в якій знаходилося 4 222 пачки цигарок. Цигарки були передані представникам митних органів та оцінені у суму понад 9 тисяч гривень, повідомила пре-служба Західного регіонального управління державної прикордонної служби України.
 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також