Збірна України здолала турків та вийшла на 1 місце в групі (Оновлено)

8
6

Фіни сенсаційно здолали збірну Ісландії та піднесли українцям дуже приємний сюрприз, який ще більше підсолодив сьогоднішню перемогу в Харкові. Хорвати свій матч проти Косово не дограли через зливу.

Таким чином наша команда має 14 очків, хорвати та ісландці по 13, але збірна Хорватії має ще дограти матч з Косово і навряд втратить у ньому очки.

Збірна Шевченка вкрай впевнено почала гру, і так само впевнено грала усі 90 хвилин. Але слід визнати, що забити обидва голи українці змогли завдяки певному везінню: коли Ярмоленко забивав перший гол на 18-й хвилині, то були підстави зафіксувати оффсайд, а коли забивав другий на 42-й хвилині, то спершу м'яч вийшов за лінію воріт, але арбітри не зафіксували не те, ні інше.

Ще в одному епізоді іспанський арбітр міг ставити пенальті у ворота українців, але не наважився.

Поза тим, слід наголосити, що в турків практично не було моментів, а ось українці могли забити значно більше: двічі головою, у першому таймі впритул пробив Степаненко, у другому – Беседін. Ще було кілька ударів від Коноплянки, бив і Кравець дуже небезпечно.

Ще цікавий момент: схоже Андрій Шевченко повністю виграв тренерську дуель в цій грі у наддосвідченого Мірчи Луческу.

Зауважимо також, що перемогу збірної України в ексклюзивному прогнозі для Mukachevo.net передбачив Михайло Кополовець, але він гадав, що буде рахунок 2:1.

Коментарі

Т
Тьотя

Молодці ,якщо би їх тренірували сильно і грамотно то ми би були все в перших рядах ,а на спорт кошти не виділяють як положено.

Л
Лєра

Но тепер вже на другому місці Україна, Хорватія дограла свій матч з косово 1-0.

Р
Редакція

Дякуємо за підказки. Уточнили інформацію.

С
Славик

Украина 7 4 2 1 11:5 14 2. Хорватия 6 4 1 1 11:2 13 3. Исландия 7 4 1 2 9:7 13 4. Турция 7 3 2 2 11:8 11 5. Финляндия 7 1 1 5 5:10 4 6. Косово 6 0 1 5 3:18 1 Шановні редакторі пишіть достовірні дані Україна на 1 місці!!!!!!!!!!!!!!

В
вітя

правильно Лера на першому. хорватам технічное пораженіе за такое поле.Україна вперед.

Л
Лєра

Чому друге? зараз на першому!

Читайте також