Знайдено кривдників Володимира Висоцького

2
0

Знешкодити грабіжника правоохоронцям вдалося за гарячими слідами

Нещодавно "СЗ "Паланок" повідомляв про те, як в Ужгороді грабіжники забрали мобільний телефон від молодого ужгородця на імя Володимир Висоцький. І от радісна для тезки легендарного співака новина — його кривдників затримано!

Як повідомив "Старому Замку "Паланку" майор міліції Іван Ладжун із ЦЗГ УМВС, співробітникам Ужгородського міжрайонного відділу ДСО Михайлу Касинцю та Ігореві Бодаку вдалося знешкодити грабіжника відразу за гарячими слідами.

Помітивши працівників міліції, котрі охороняють угорське консульство, потерпілий кинувся до них за допомогою. Почувши прикмети нападників, правоохоронці кинулися на пошуки зловмисника. На одній

з вулиць вони таки виявили схожого за описами хлопця. Впевненості, що це саме та людина, яка їм потрібна, додало те, що невідомий, побачивши людей у формі, кинувся тікати... Його швидко догнали та скрутили. Під час огляду міліціонери виявили у нього й викрадену "Моторолу".

Затриманого та потерпілого доставили до міськвідділу. Там і зясувалося, що пограбував 22-річного Володю Висоцького його 17-річний тезка Володимир Ілліч (майже як Ленін)... У грабіжника, як зясувалося, був і спільник, якого тепер розшукують. А сам затриманий виявився причетним ще, як мінімум, до двох аналогічних пограбунків. Проти нього порушено кримінальну справу.

"Старий Замок "Паланок"

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також