Звільнений Шуфричем головний «надзвичайник» Закарпаття

4
0

вдруге поновився на посаді

Ужгородський міськрайонний суд відновив на посаді начальника ГУ МНС України в Закарпатській області Івана Гецянина, – повідомили власкору ЗІКу в ЦП ГУ МНС України в Закарпатській області.

Вдруге відновлений на посаді судом Іван Гецянин зараз вивчає стан справ в головному управлінні і підпорядкованих підрозділах та знайомиться з діловою документацією, яка була у провадженні за час вимушеної відсутності.

Суд у режимі відкритого засідання, скасував наказ Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від Чорнобильської катастрофи від 11 липня 2007 року в частині звільнення Гецянина Івана Васильовича з посади начальника ГУ МНС України в Закарпатській області. Він повністю задовольнив його вимоги, відновивши на посаді.

У липні 2006 заступник міністра з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Анатолій Медвідь представив активу Головного управління МНС України в Закарпатській області нового начальника — Івана Гецянина. 8 травня міністром Н.Шуфричем був підписаний наказ про звільнення Гецянина. Після того, як суд поновив начальника на посаді, він був звільнений вдруге.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також