Життя без ліків пропонує жителям Мукачева центр здоров’я з Києва

7
0

Чи правда це?

У закарпатському Мукачеві всі паркани та стовпи обклеєні оголошеннями, що у місто зі столиці прибула приватна медична фірма, яка на комп`ютерному обладнанні визначить стан здоров`я клієнта.


Вони ж обіцяють, що на базі діагностичних даних пщ-беруть оздоровчу програму на основі фітопрепаратів, яка може ліквідувати причину вашого захворювання і забезпечить довготривалий результат. Таке обстеження коштує 65 гривень.


Захотілось побачити те диво техніки, яке діагностує різні немочі, й мені. Однак те, що я побачив, вразило. Цей комп`ютер складається тільки з одного монітора і ще якогось одного "маленького ящичка". Навряд чи цей "томограф" здатен визначити хворобу і поставити діагноз. Та чимало клієнтів купували і фітоліки, котрі, за обіцянкою лікарки, мають очистити увесь організм. І ті "пігулки" коштували недешево (понад сотню гривень) за упаковку.


Були, щоправда, й інші пацієнти, котрі називали цих лікарів шарлатанами. Скептично поставився до такого методу діагностики та лікування і головний лікар центральної міської поліклініки Юрій Головчак. Він, зокрема, зазначив, що такий метод не вирішує жодних проблем зі здоров`ям. Ще не було випадку, аби справді хворі люди виліковувалися і не зверталися згодом до традиційної медицини.


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також