Як виглядає «велике переселення народів» до Європи (ФОТО, ВІДЕО)

28
10

Увага угорських ЗМІ останнім часом прикута до проблеми мігрантів – вихідців з Африки та Азії, яких, за даними медіа, в 2015 році в країну прибуло понад 100 000.

Зокрема, про це нещодавно офіційно заявив міністр закордонних справ Угорщини Пітер Сійярто,  зазначивши, що  практично всі з них потрапили в країну через її південний кордон з Сербією.

Сійарто заявив, що Угорщина і Сербія зіткнулися з "безпрецедентним тиском імміграції", і що нині більше мігрантів прибувають в Європейський Союз через Балкани, ніж через Середземне море. Таким чином, цього року серед держав ЄС найбільша кількість нелегальних іммігрантів прибула до Угорщини.

У зв’язку з нечуваним напливом не надто бажаних гостей Угорщина спочатку оголосила про призупинення для себе на невизначений термін дії так званого дублінського положення ЄС щодо захисту прав мігрантів. Згідно з ним країни Європейського союзу можуть відправляти шукачів притулку назад у ту країну ЄС, через яку вони вперше прибули до Євросоюзу. Угорський уряд оголосив про таке рішення наприкінці червня, мотивуючи його перевантаженням можливостей країни приймати нелегальних мігрантів. Гучно пролунали також наміри влади країни звести на кордоні із Сербією справжню Стіну – у чотири метри заввишки, протяжністю у 180 кілометрів.

Автору цього допису на минулому тижні довелося на власні очі побачити, як виглядає процес прибуття мігрантів до Європи.
На вокзалі невеличкого македонського міста Гевгелія, що на кордоні з Грецією, збираються купи переселенців з Азії та Африки, які вантажаться на спеціальні поїзди чи у спецвагони до рейсових поїздів.

Процес відбувається під супроводом поліції та представників міжнародних організацій. Далі шукачі європейського щастя вирушають в бік Сербії, проїжджаючи столицю Македонії Скоп’є. А вже звідти вони прямують в напрямку Угорщини.

Важко зрозуміти політику Євросоюзу, влада якого не наважується оголосити на весь світ, що сил Європи не вистачить на прихисток всіх нужденних світу. І можна хіба поспівчувати керівникам таких країн, як Македонія, Сербія та Угорщина, територією яких відбувається «велике переселення народів».

Олег Супруненко, для Mukachevo.net

Коментарі

Ч
Читач

Ознайомтеся з тирадою члена ложі Бнайт Бріт Абі Фоксмана під назвою "Погибайте арийские гои, рогатый скот" (погугліть) і ви зрозумієте смисл штучної міграції.

8
88

коли зникне біла раса все накриється мідним тазом!!! нажаль до цього все і йде!! а Європа ніколи вже не буде ЄВРОПОЮ ЦЕ БУДЕ АЗІЯ!!! НАЖАЛЬ АЛЕ ФАКТ.

8
88

коли зникне біла раса все накриється мідним тазом!!! нажаль до цього все і йде!! а Європа ніколи вже не буде ЄВРОПОЮ ЦЕ БУДЕ АЗІЯ!!! НАЖАЛЬ АЛЕ ФАКТ.

1
111

На місце розвинених, але вже лінивих народів завжди приходять спраглі варвари, витісняють місцевих і самі починають правити. До того моменту, поки самі не досягають такого рівня розвитку, що починають лінитись, і тоді чекай нових варварів. Це круговерть історії.

1
111

Це нормально, їхні діти підуть до європейських шкіл, виростатимуть в цивілізованому середовищі, якась частина піде в кримінал, але в основному це будуть звичайні європейці.

П
Пiштiке

Антуанетто! Очи роззуй Украина яка Европа???? Нам и несвiтить покрайнiй мiрi рокiв двадцять прийняття в Европу!!!А так у гостi в Европу пожалуйста кiть пустять!!!!

Г
географ

Антуанетто! Східний кордон європи даст Бог буде проходити по Карпатському хрепту. А по лвнії суми-харків-луганськ-донецьк - ніґда. Бо Україна це не європа, україна це жопа!

А
Антуанетта

Радісна новина!!! для всіх цих переселенців з Азії та Африки знайдеться затишне місце в окопі в зоні АТО, захищаючи східний кордон Європи, в противному випадку пропоную їм повернутися до своїх рідних країв та творити своє велике європейське майбутнє вдома.

В
Василь

Велике переселення нашого закарпатського та і українського народу почалося вже з початку 90 років минулого століття. Пійдіть в будь-яку країну зах. Європи зустрінете своїх "землячків" гастарбайтерів. У мене шовгор з сімєю вже багато років живе в Іспанії, працює він шофером на фурі, мій син уже 2 роки працює як ІТ працівник в Швейцарії, та і я сам уже 2 десятиліття роблю в Чехії, багато моїх знайомих знаходяться уже довгий час "за бугром".

П
Пасульов

Ура скоро придет конец этой Европе захлебнётся в миграции! Всех азиатов и мусульман в Европу УРА!!!

Читайте також