Юна Міс Ужгород мріє навчатися в Единбурзькому університеті (ФОТО)

23
4

Даніелла Лукач не тільки красуня, але і розумниця. У травні вона здобула титул «Юна Міс Ужгород» і зачарувала журі своєю театральною майстерністю.

 

У свої 14 дівчинка встигла виграти безліч конкурсів, отримати нагороду з рук Ірини Білик і попрацювати журналісткою. Даніелла відмінно навчається, займається малюванням, танцями, вокалом, вивчає кілька мов і мріє стати дипломатом. Як їй це вдається вирішило дізнатися Мукачево.net.

 Скільки часу ти витратила на підготовку до конкурсу «Міні-міс Ужгород»?

 Приблизно півтора місяці. Я ходила на дефіле, по кілька разів на тиждень займалася постановку театрально сценки.

– Чого ти боялася найбільше, і що вдалося  найкраще?

– Я хвилювалася загалом, не було чогось конкретного. Я думаю, що найкраще я впоралася з  конкурсом талантів. Для нього разом з головним режисером Закарпатського обласного театру ляльок "Бавка" Наталією Орєшніковою ми підготували уривок театральної інсценізації "Аліса в Задзеркаллі".  Виступ тривав 7 хвилин, з них дві я співала. Номер сподобався багатьом, я дуже вдячна пані Наталі за те, що вона зі мною займалася.

– Скільки в тебе було конкуренток, що було за лаштунками конкурсу?

– У моїй віковій групі у мене було 6 суперниць. Особливо з ними ми не потоваришували, але й не ворогуємо. Періодично ми з дівчатами спілкуємося.

– Чи знайшла ти друзів на цьому проекті?

– Так, у театрі ляльок. Там я познайомилася з багатьма акторами. Мене вразила їхня дружня атмосфера. Після цього я мрію стати кіноакторкою.

– У свої 14 ти маєш хороший досвід роботи у журналістиці, ти навіть отримала нагороду від Ірини Білик.

– Так, я виборола гран-прі Міжнародного фестивалю-конкурсу дитячої творчості «World’sBeautyStar- 2011» у номінації «Телеведучі». Цьому досягненню я завдячую своєму педагогу Ользі Тимко, яка два роки тому запросила мене стати кореспондентом і ведучою дитячої передачі «Телевіконечко» на ТРК «Тиса-1».  Вручаючи нагороду Ірина Білик мені сказала, що з Ужгорода рідко хто потрапляє на цей конкурс.  У Дніпропетровську на іншому  фестивалі  я зустрілася з Дімою Коляденко, Альоною Вінницькою і Володимиром Горянським. У нас там були тренінги, ми брали у них інтерв'ю.

– Ти відвідуєш масу гуртків, чи вистачає часу на навчання?

– Я навчаюся на “відмінно”, хоча не можу сказати, що багато часу сиджу за підручниками.  Також я беру участь в олімпіадах з кількох іноземних мов і фізики. Полюбляю і малювати, у 2010 я здобула перемогу у Міжнародному художньому конкурсі ім. Енді Ворхола.

– А на що витрачаєш вільний час?

– Якщо він є, то хочеться просто відпочити, погуляти, випити чаю з чимось солодким.

– Чи продовжиш ти брати участь у конкурсах краси?

– Звичайно хочеться поїхати на всеукраїнський конкурс, побачити цей рівень, познайомитися з дівчатами з інших областей, можливо і там мені пощастить. Батьки мене підтримують, але як складеться, поки не знаю.

– Ти багато часу приділяєш різноманітним заняттям, а чи є в тебе друзі?

– У мене є кілька справжніх друзів. Це ті, хто мене завжди підтримує, кому я можу подзвонити, аби просто поспілкуватися, хто завжди прийде і допоможе. Я спілкуюся з багатьма, і відчуваю, як і хто до мене ставляться.

– А заздрісники є?

– Після конкурсу їх дуже багато. Дехто пліткує, що я пройшла “по блату” хоча це не правда, адже до конкурсу я старанно готувалася, ми багато працювали над кожним виходом і костюмами.

– Фотограф, яки робив твоє портфоліо пророкує тобі модельне майбутнє, як ти до цього ставишся?

– Я себе моделлю не бачу. Мене це не дуже захоплює, особливо ходити по подіуму. Я вирішила, що у майбутньому буду або акторкою, або дипломатом.

– Дипломат - професія серйозна. Чи готуєшся ти до неї вже зараз?

– Так, я вивчаю англійську і німецьку мови. Я мрію вступити до Единбурзького університету.

– Ти займаєшся вокалом. Зараз на телебаченні багато різноманітних конкурсів. Чи планує ти взяти у якомусь з них участь?

– Раніше мені хотілося але це займає багато часу, треба відволікатися від школи і друзів. Участь у таких конкурсах — це досить висока планка. Після них  дуже важко.

– Якій музиці  надаєш перевагу?

– Важко сказати, я слухаю різну музику, але перевагу надаю джазу і  соулу. Для мене  це справжня музика. Також я полюбляю слухати Адель і Армстронга.

– Що ти побажаєш дівчаткам, які будуть брати участь у конкурсах краси?

–  Головне не хвилюватися, старатися бути впевненою у своїх силах, адже хвилювання помічають усі. Також треба бути щирою і не забувати посміхатися.

 

Коментарі

1
1

на Асоль в детстве похожа))

М
Миша

нічого особливого..... +1

К
кама

молодець!

MS
Motyl Svetiaci

нічого особливого.....

Читайте також