На виборах мера Берегова регіонали почали скупку голосів?

19
22

Як стало відомо від читачів з м. Берегова, в останні дні в місті стартувала масова скупка голосів на користь кандидата Золтана Бабяка, якого підтримує влада.

При цьому регіонали застосували нову схему: по будинкам ходять представники кандидата і пропонують людям підписати з кандидатом так званий "Договір", згідно з яким громадянин зобовязується проголосувати за кандидата Бабяка і отримує за це 100 гривень.

Це нововведення для закарпатських виборів - дотепер регіонали в ході виборчих кампаній просто роздавали гроші виборцям.

Уже ввечері, як стало відомо Мукачево.net, у Берегівському РВ МВС інформація про підозру в підкупі була зафіксована. Правоохоронці обіцяють провести перевірку.

Як відомо, 2 червня в Берегові відбудуться вибори міського голови. Попередній мер Іштваня Гайдош став депутатом парламенту від Партії Регоінів. Головна боротьба на виборах йде між кандидатом від демократичних сил Ольгою Бізілею та представником команди попереднього мера Золтаном бабяком.

Коментарі

Б
Берегівчанка

Ми українська сім"я будемо голосувати за Золтана і віримо що він у місті не буде робити різницю між угорцямиі нами українцями..Людина він порядна і справедлива.Ми самі вибрали цю кандидатуру і ніхто нічого нам не пропонував.Це точно!!!!

Й
Йоні

До якої дурості вдаютья опоненти регіоналів. то ж і коню понятно що це ЄЦовці ходять під приводои регіоналів та ще і документи роздають

ПІ
Поп Іван Іванович

"від демократичних сил Ольгою Бізілею" - скажіть будь ласка яких саме демократичних сил. Тужанський роз'ясни будь ласка, що ти маєш на увазі під словами "демократичні сили"? ЄЦ - це демократична сила Закарпаття або сила демократії Балог. Хто ще?

Й
Йончі

100 гривнів туди сюди, а якби Бізіля невкрала гроші Балоги то він би був народним депутатом, так Бушко в парламенті а другий, на Бізілю дальшне бабки тратить....

З
Знаючий

Гроши даэ тильки оля но якщо дають то берить но голосуйте за бабяка

Ч
читач

беруть приклад із балог. ні для кого ж не секрет, що балоги першими відрикли на закарпатті закупки голосів. з них це все почалося. от хай тепер і чухають собі голови і розбираються із власними ж методами передвиборчої боротьби. за що боролися, на то і напоролися

Д
Джек

Сергію, розкажіть будь-ласка процедуру визначення хто на сьогодні має подвійне громадянство? Держава яка надала громадянство( наприклад Угорщина) не видасть інформацію про цих осіб. Воно на сьогодні просто не передбачено в законодавстві. По суті навіть якщо хтось має громадянство іноземної держави. Україна все одно визнає його своїм громадянином. Так що необхідно ліквідувати колізії в законодавсті. Основний варіант, це укладання міжнародних договорів і внесення змін до Конституції і Закону про громадянство

RV
Rusyn Val

Сергію - відколи подвійне громадянство заборонено законами України?Тому ваші натяки на "чужу країну" - дрібна провокація і тільки.

Б
Берегівчанин

не знаю як там умдс /регіонали но за кандидата від ЄЦ дають 200 грн )

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

щось память хромає, 2010 масова дотація виборців у цілій області... 100 грн 5 бюлетнів, продалися за 0,05 грн на день! якщо брати по кожному бюлетню окремо то 20 грн = 0,01 грн на день. яскравий приклад мукачівський міськвиконком... навть кличка у них : стогривньове скликання

Z
Zoltan

Разбойник кричит: бандиты:) О. Б. не будет мером Берегсаса/Берегово: она женщина не местная не владеет венгерским высунута ЕЦ-ом П.С.: печему она не пробует свои силы в родных Дунковицах?

З
Золтан

Це э правда, бо я взяв сам цы кляті 100 гривень.... Але й так за ригосів голоса свого не відам.... Вони уже проявили себе з усіх сторін! Банду ГЕТЬ!

Й
Йоні

А крім цих пустих балачок у вигляді наклепу ви можете додати якісь конкретні факти та докази? як то кажуть "не пойман - не вор". А може це представники опонента хочуть так би мовити попсувати репутацію партії регіонів!!!!

В
Виборець

Тепер підуть взаємні звинувачення. А насправді гроші даватиму обидві сторони! А все це тому, що навчив це робити Балога і зараз просто в Закарпатті іншим способом перемогти не можна! Балозі треба низько вклонитися за такий урок!

С
Сергій

Пане Жолт, Я ставив питання , чому громадянин сусідньої держави , хоче бути мером Берегово. Громадянин чужої держави...Це не допускається законодавством.І це неодмінно спливе. По національності "угорець" , але громадянин без подвійного громадянства- будь ласка, балотуйся. Це зовсім інше. Якщо хочете відповісти, то пишіть , але без ГЕМАГОГІЇ,типу як ви відписались вище.

Г
Ги-ги-ги...

Вилізли Під*Расовські шавки і гавкають.... Крім, як за бабки виграти вже не можуть.ги-ги-ги... імпотенти...

Ж
Жолт

А чого це угорцям не можна бути мерами в угорьскому місті?

С
Сергій

Чому ніхто не говорить про угорське громадянство Золтана, Чи у нас в Україні може громадянин чужої держави бути мером, або депутатом. Я хотів би бачити в Угорщині мером любого міста громадянина україни???

F
Frau

Демократичні сили - це Єдиний центр???? ХА-ХА!!! Та ми і без грошей за Бабяка проголосуємо!

П
патріот

А якщо люди розумні,але жадні, то хай беруть 100 грн. а голосують за кого хочуть, хто їх у кабінці бачить за кого поставили галочку...

БК
БЕЗ КОМЕНТАРІВ

Головна боротьба на виборах йде між кандидатом від демократичних сил Ольгою Бізілею та представником команди попереднього мера Золтаном бабяком. Джерело: Мукачево.net призвіща пишуться з великої букви

1
1111

Ну прям завжди регіонали купують голоси, а ЄЦ і іншакі храмлі партії, що ледве існують за закордонну капусту, нічого не роблять, янголята просто. Представьте Балог із крилами в ролі купідончиків... За любов До Євродупи ....

Читайте також