У Берегові громада "люструвала" кандидата на голову Берегівської РДА Іштвана Петрушку

12
148

19 березня у Берегові відбулося 2-ге засідання міськрайонного громадського люстраційного комітету. До нього увійшли активісти Майдану на Закарпатті та Києві, представники громадських організацій та партійних осередків, які мають чітку патріотичну позицію.

Цього разу було вирішено запросити на засідання кандидата на посаду голови  Берегівської РДА Іштвана Петрушку, кандидатуру якого запропонував нещодавно голова Закарпатської ОДА Валерій Лунченко. Представники громади хотіли дізнатися про суспільно-політичну позицію кандидата, про його  минуле та плани на майбутнє, зокрема щодо подальшого розвитку Берегівщини, про заплановані кадрові питання тощо. Зустріч відбувалася у неформальній обстановці, запрошувалися представники громади міста та району.

Іштван Петрушка, представник ВО "Батьківщина" розповів, що очолити  державну адміністрацію Берегівщини йому запропонував сам Валерій Лунченко. "Ми мали зустріч, яка тривала близько десяти хвилин. Наразі у такому форматі відбуваються зустрічі, адже часу в голови ОДА просто не вистачає. Нині влади у районах Закарпатті практично нема - тому потрібно якнайшвидше затвердити голів адміністрацій. Домовилися, що наступного тижня в нас буде більш довга і плідна бесіда. В тому числі з проблем Берегівщини, які потребують вирішення вже у найближчий час".

Сам Іштван Петрушка має досвід роботи у Берегівській районній раді та  адміністрації. З 2005 року працював радником голови РДА Бейли Чізмара. У  2006 році був обраний районним депутатом від "Нашої України". Згодом призначений заступником голови райради. "На цій посаді працював до жовтня 2010 року. Коли до влади прийшли «регіонали» змушений був піти. Хоча мені і пропонували певні посади - я категорично відмовився, бо не підтримував їхню політику. Пішов у бізнес, мешкав у Києві. Там брав участь в багатьох мирних мітингах на Майдані Незалежності».

Серед позитивних рішень, які вдалося досягнути на роботі в райраді вважає  розробка та подання європейського гранту на будівництво сміттєпереробного  заводу у с. Яноші, підтримка розвитку туристичної інфраструктури у с. Косино. Має стосунок і до початку роботи на території Берегівщини фірми "Фішер", якою керує його брат і де працевлаштовані 90 чоловік.  

Щодо першочергових завдань. Іштван Петрушка вважає, що потрібно буде  насамперед готуватися в районі до виборів Президента України, що  відбудуться 25 травня 2014 року. Аби вони пройшли організовано,  демократично та без ексцесів. «Я маю відповідний досвід. Адже разом з  Валерієм Лунченком, тодішнім головою обласного штабу Об'єднаної опозиції  працювали під час виборів до Верховної Ради у 2012 році».    

Щодо призначення заступників голови РДА, то це питання нині поки що не  розглядалося. "Поки моя кандидатура не затверджена, про це мови не може  бути. Однак знаю, що нинішні заступники мають піти. Дуже важливо для мене знайти людину, фахівця з економічних питань. У разі мого призначення розглядатиму всі кандидатури".

Однією з проблем буде формування більшості у районній раді. "Це основне  питання, яке потрібно буде вирішити одразу. Адже без підтримки більшості  неможливо буде працювати у нормальному режимі".

Вважає, що нинішній голова районної ради Юрій Кноблох таки має піти у відставку. "Він має зрозуміти, що зворотного шляху не буде. Я не буду казати про його якості як керівника, однак членство у Партії регіонів - це вирішальний фактор. Це йому треба чітко усвідомити, а не відкликати свою заяву про звільнення з посади".

Сподівається на підтримку фракції Єдиного Центру та КМКС. Нині у раді 62  депутати, з них лише 28 перебували у опозиції. Тому хоче шукати компроміс  з іншими депутатами. Обирати доведеться між УМДС або розформованій фракції Партії регіонів. "Звісно цього робити не хочеться, особливо з останніми. Але інакше більшості в раді не буде - і голова постійно буде перебувати під загрозою прийняття депутатами рішення про недовіру". 

Зміни на керівних посадах. "Обов’язково будуть - в першу чергу мають змінитися керівники управління освіти, можливо охорони здоров’я та земельного управління".

А загалом не бачить майбутнього у такій структурі як РДА. "У майбутньому всі адміністрації мають бути розформовані. Всі питання мають вирішуватися на виконкомах про сформованих радах".

Досить різко висловився про діяльність правоохоронних органів, в тому числі на Берегівщині. Зокрема відчув і на власному досвіді. У 2012 році мав судову справу щодо неправомірного нарахування йому зарплати, за висновком КРУ. "У мене в Ужгороді у відкриту вимагали хабар у 1500 доларів, аби справу закрили. Однак я надав всі необхідні довідки про мою зарплату".

Має свою думку і щодо районної прокуратури. Зокрема притримується думки, що прокуратурою має керувати місцева людина, яка знайома з реаліями району.

Має думки і про реформування районної газети "Вісник Берегівщини".  "Вважаю, що районка має стати повністю незалежною від влади.

Скажімо я у  2012 році не міг там, як представник опозиції, розмістити жодної статті.  Такого більше не можна повторювати - преса має стати максимально вільною.  Для цього слід розробити новий статут, створити громадську раду про  редакції, яка б і затвердила кандидатуру редактора. А потім редакції  укласти договір з районною радою та адміністрацією про надання платних  послуг на розміщення статей та офіційної інформації. А редактор має  розуміти, що газети - це підприємство, яке має також заробляти гроші".

Іштван Петрушка розповів, що має вищу освіту, окрім економічної, також  незакінчену юридичну, навчається також у столичному вузі, де готують  державних службовців.

Щороку подає декларацію про доходи як районний депутат. У 2013 році  працював помічником народного депутата Андрія Пишного (ВО "Батьківщина"), якого сьогодні, 20 березня 2014 року призначено головою правління "Ощадбанку" (- Мукачево.net).

Відкинув і деякі плітки. Наприклад, про родинні зв’язки та дружбу з Іштваном Гайдошем. "Ні ми не родичі, хоча його мама і моя мають однакове прізвище.  Два роки ми взагалі не бачилися. Тому про дружбу не йдеться. Коли я  працював у районні раді нерідко зустрічалися по робочим питанням. Зокрема  відстоювали історичне приміщення управління Березького комітату, в якому нині перебуває медичне училище - його планували забрати на баланс області. Нині воно має спільну власність міста та району".

"Нині головна моя мета - це забезпечити спокій та стабільність у Берегівському районі. Адже зараз у такий непростий період, що проживає країна, маю інформацію, що деякі сили мають намір і в нас здійснювати провокації. Як це було скажімо нещодавно зроблено на

Верецькому перевалі з угорським пам’ятником. Ми не маємо подібного допустити, розсварити людей на національних почуттях. Я бачу, що ці сили діють ззовні, бо всередині в нас жодних конфліктів нема - всі один одного знають. Знаю позицію "Свободи", представників угорських партій - ніхто не хоче дестабілізації на Берегівщині. Тому саме спокій в регіоні - це питання номер один для всіх нас і особисто для мене".

Також Іштван Петрушка сказав, що готовий при потребі зустрітися і з іншими представниками громади. "Готовий до відкритого діалогу.

Також готовий вислухати всі запитання та дати на них вичерпні відповіді".

Коментарі

ПБ
поплічникам Бонки

Якщо Ви не здатні очистити кадрово себе, то громада очиститься від Вас із-за бездіяльності та непридатності до вирішення елементарних питань.

ГЛ
Губит людей не вирус, губит людей шиза

Шизофрения — тяжелое и психическое заболевание, при котором наблюдаются эмоциональные расстройства, неадекватное поведение, нарушение мышления и невозможность вести социальную жизнь. Обычно развивается у мужчин в возрасте 18–25 лет и 30-35 лет и у женщин в возрасте 26–35 лет. Иногда передается по наследству. Факторы риска — пережитые события, вызвавшие стресс.

КЧ
К чему приводят чужеродные мысли?

Мысли «от лукавого» поддерживают наше отчаяние, неверие, пессимизм, зависимости, страсти. Мысли, которые мы ошибочно принимаем за свои, толкают людей к самоубийствам, обидам, непрощению, ложному чувству вины, необоснованным страхам,  нежеланию признавать свои ошибки перед Богом. Маскируясь под наши мысли, они навязчиво подталкивают нас к совершению нехороших поступков. Навязчивости мешают нам встать на путь духовного развития, призывают не тратить время на исправление самого себя, внушают нам кошмарное чувство вины  и пр. Именно такие мысли являются «духовными вирусами». С этим надо бороться!

В
всевидящий

Ну с этим я бы поспорил. Там есть некоторые нюансы, о которых уже слышно далеко за пределами "замечательного" ПМСД.

ДС
До слабо видящого!!!!

У ПМСД все добре .Спіть спокійно і не завдуйте ! думайте про себе!

В
всевидящий

А ещё у нас интерессное творится в ПМСД.

У
ууу

Ситуация в роддоме известна, вся проблема в так званом безруком, безобразном семейном подряде.

Д
Добродетель

Бродила по миру старуха, на посох крепкий опираясь. Искала в спутники подругу, ну или друга, чтоб не каясь, несли в народ её наветы; Обиды, злобу и проклятья и множили по белу свету, и стали вмиг чужими братья. И сестры тоже стали злыми, готовые друг-другу в глотку, вцепиться суками цепными и убивать прямой наводкой. Немало стало ей добычей, ведь злоба ближе людям стала. Таится чёрт в людском обличье, а добрым быть душа устала…

З
Закарпатец

Больше дела - меньше слов!

ММ
молода мама

У пологовому все дуже добре любязний персонал.Проблеми у женський консультации там вид Бонкани таке можна почути щовуха вянуть

Н
наблюдатель

Мне кажется или у кого то действительно выросли крылья?

Ч
Читач

Ганьба писакам які не знають різницю між роділлею вагітною та породіллею.Якщо породіллі поїхали в Ужгород то їм сподобалося народжувати в Берегові.І взагалі - нащо виносити проблеми в медицині району в цю статтю.

РК
радистка Кет

Оставте в спокої Сагарду, дай Бог, щоб у всіх були такі золоті руки. А то писак тут розвелося, а пишуть ті у кого руки ростуть з одного місця, до кого пацієнтів треба тягнути за руку і у кого заздрощі немає меж.

Д
Депутат

Интересно,а почему медики свои проблемы не обсуждают у себя в больнице?? Почему это обсуждается под люстрацией Иштвана Петрушки!коментарии к этой статье не подходят.

1
123

Цікаво, а хто наступний?

7
777

Усі породілі повтікали в Ужгород , а защо Сагарда та його дружина отримують зарплатню? За вітер що гуляє, та музики що лунають у відділі?

К
Кустуріца

Ну трясися Мікула ти слідуючий.Не плюй у колодязь бо треба буде з нього пити.

Л
люстратор

Батько вирішив розрулити ситуацію з корупцією для синочка. От вам і люстрація. Одним баком мусорним потрібно буде менше тащити в лікарню. І як тепер Іван буде без тата командувати парадом?

5
555

Слава Украіні!!!!

Л
лікар

Наш Дідико вирішив самолюструватися. Молодець, ще всі клепки на місті.

Х
ХХХ

Ніякий Бонка не провокатор - він просто недалекий

В
волун

Та це взагалі безрукий безобразник та останній провокатор.

І
історик

Та погляньте тільки на Сагарду та його жінку. Та стане все ясно. Солодка парочка у родильному, одно на двоїх роблять як заманеться і що заманеться.Зато всі їм і не добрі.

ПП
Проффесор Преображенский

Услышьте меня! Бонка М. - это Шариков из Булгакова ( "Собачье сердце" ). Изнутри глупый, пустой, гнилой, а сверху костюмчик крутой. В такие времена Шариковы рвутся к не ограниченной власти с энергией глупости. Вопрос к Кинчу: неужели у Вас остались сомнения?

З
земляк

А Бонка ходить, ги Ферко машлик. І доколь так буде?

МС
мама студента

Запитайте будь-якого студента і він вам розкаже тариф. Екзамени стільки, заліки стільки. Платять всі. Перед початком пари староста збирає певну суму і так щодня і майже перед всіма парами. Особливо коли на пари йдуть бабульки, вони звикли, так було завжди. Нехай розкаже філософка чи гігієністка, англічанка чи інші, як брали, беруть і будуть брати, бо їм теж потрібно ділитися. А ви шановна писарко за мого сина не турбуйтеся, скоро він закінчить коледж і піде вчитися на лікаря, бо мріє стати хірургом. Дитина розумна, тільки корупція зашкалює. В мене враження, що ви зацікавлена особа.

ДМ
до мами студента

Треба було йти на повара там завжди свіжий кусок мяса!.. Найся вчить і нетраба буде платити!А піде робити як буде робити уколи? Майже тоже треба буде платити... Вот так то коли дитина слаба тай ще нехоче вчитися на медика, бо так мамка казала іди дітинко вчися буде тобі добре медиком робити, а я всьо проплачу!!!

МС
мама студента

Пишу вперше про наболіле. У мене син студент Медичного коледжу, призвіще не буду називати, щоб не спортити дитині життя. Поступлення 2000-3000 долларів + постійні витрати на уроки, заліки, відробки, екзамени * ці витрати на період навчання + працевлаштування в лікарні обійдеться мінімум 2000 долларів, тепер це все множимо по курсу і що виходить? Давайте порахуємо у скільки обійдеться освіта з працевлаштуванням, а потім поділимо на роки за які прийдеться це все відробляти. Чи варто це того? Може краще було йти навчатися на повара? Там би хоч голодним не залишився.

К
Кубіній

Не дай Бог

К
колега

Всі знаєте, що та олігофренічна директриса з людей бере по 3 000 - 5000 у.е. і всі мовчите? До речі тариф виріс вже давно. Крім того, що бере за прийом, то ще й на всі пари потрібно здавати гроші! Поки студенти не покладуть під журнал гроші, до того часу пари не починаються. Все в тому коледжі вирішується через гроші. А викладачі - одні бабусі-пенсіонерки. На одній руці можна порахувати скільки працює молодих спеціалістів. Чому нас мають навчати ті, які ще викладали в середині ХХ ст.? Їх звідти хіба що в перед ногами винесуть. І всіх пенсіонерок бабусь влаштовує корупційна Марія. Молодим дорогу! Старикам почёт, всіх дрєвніх пенсіонерів на пенсію! А директорка-корупціонерка нехай задумається над своїм недалеким майбутнім. Скоро люстрація!

ЛК
Люстраційний комітет

Велика вдячність всім небайдужим людям, які володіють достовірною інформацією стосовно діянь наших "ВЕЛИКИХ" керівників і діляться з нею в соц.мережах. Так громада повинна знати своїх "ГЕРОЇВ" в обличчя. Якщо в когось є ще достовірні дані про схеми і грошові винагороди, корупційні діяння чи іншу безнаказаність, не боячися розправи - писати нам.Ми готуємо пакет документів, який буде застосовано для люстрації. Про все згодом повідомимо.

ДЛ
до люстраційного комітету

ТА ЯК 2.000 У.Е., то у вас геть старі ціни. вона уже за 2.000 і говорити не буде. від 3.000 до 5.000. пак а за що би своєму чоловікові, котрий уже сигінятко аж синій, би джіп купила, а хижу в ужгороді??? лиш 3 роки директорує...а на роботі її нигда не застати. як не відпустка - санаторій, дуже любить кожні 3 місяці у санаторій відпочивати. хто їй підписує заяви, аби по півроку не бути на роботі... никого і ничого ся не боїть. робить що хоче. Л Ю С Т Р У В А Т И !!!

ДГ
до голови люстраційного комітету

Повна люстрація директора медичного коледжу та її поплічників, з якими вона гребе чужі важко зароблені гроші. За вступлення до коледжу потрібно заплатити 2 000 у.е. Це хто такі тарифи становив? З ким вона ще ділить награбоване? Думаю люстаційному комітеті має бути цікаво розібратися у даних корупційних схемах.

ДЛ
для люстрації

Поясніть, будь ласка, мені скільки ще треба заплатити нашим бідним докторам за іхнє скотське відношення до людей, хворих або відвідувачів. Три роки ходимо з інвалідом, щоби надали йому інвалідність і просять три тисячі гривень для комісії- половина членів комісі з Виногроадова кожному дай по 100 євро. Половину таможенників з виноградівської таможни за гроші дали інвалідність, чим більше тим краща група. Як може СІМЯ* керувати лікарнею — син головний лікар, батько керує поліклінікою, правда, не офіційно а ДЕФАКТО, жінка зав. лабораторією це фамілія МАЛИШ, А що роблять врачі, ПРАНЕЧУКИ — приватизували кабінет УЗІ і за меше 50 гривень не зайдеш а інші вже по 100 гривень требують

І
Іван

Некивайте Бонку він у медицині нич не тямить але кить одіне машлик на шию окуляри видиться розумним за місто дав гроші Кінч його не здойме бо усі повязані

К
КОМИТЕТ

ЛЮСТРАЦИЯ

3
333

А что администрация ЦРЛ решает вопросы по призначению начальника. им самим стоит задуматся как они сидят в кресла!

К
Кустурица

ЗВИЧАЙНО БОНКА НА ПОСАДІ НАЧАЛЬНИКА РАЙЗДРАВУ ЦЕ ПОЗОР .ПРИЗНАЧЕНИЙ БУВ МИНУЛИМИ КЕРІВНИКАМИ ЗА ВИНАГОРОДУ А ТЕПЕР ПОЖИНАЄМО ПЛОДИ.ЛЮДИНА В ОРГАНІЗАЦІЇ МЕДИЦИНИ НЕТЯМУЩА НІКОЛИ НЕ ОЧОЛЮВАЛА КОЛЕКТИВ. НА ТІЙ ПОСАДІ І МАРИНКА ДОБРЕ СПРАВЛЯЛАСЯ(ТА І ТЕПЕР ТАМ ВСЕ РІШАЄ). КЕРІВНИЦТВО ЦРЛ МАЄ ЗРОЗУМІТИ ЩО ТАКІ ЯК БОНКА ПИЛЯЮТЬ СТОВБУР НА ЯКОМУ СИДИТЬ ВСЯ МЕДИЦИНА РАЙОНУ.

В
Василь

Шановному Кінчу Г. треба звернути увагу на Бонку М. - він не може бути членом Вашої професійної команди, профан в медицині, нищить все навколо себе, нездатний раціонально мислити та творити, не маючий поваги від колег, підриваючий довіру до влади - суттєвий провал кадрової політики. Хто відповість перед народом України.

ПП
Професор Преображенский

Бонка М. - это Шариков из Булгакова ( "Собачье сердце" ). Изнутри глупый, пустой, гнилой, а сверху костюмчик крутой. В такие времена Шариковы рвутся к не ограниченной власти с энергией глупости.

Ф
філософ

Не стій поряд споглядаючи коли несвідомий бідолаха, в міру знань творить ганебнії дії . ібо ти становишся його поплічником та співучасником

І
Імператор

древній закон Небес строго забороняє нам втручатися в справи смертних, ти переступив його свідомо! — І в чому ж я винен, Імперій? Що несу справедливість, поки ти, як боягуз, ховаєшся за своїм троном? — Замовкни! Ти відповіси за свавілля! — Не тобі судити мене! Я сам Справедливість*! Ми повинні служити вищій меті - захищати безневинних, але якщо закони Небес сковують вам руки, я більше не можу називатися вашим братом.

А
аналітик

При такому жахливому становищі у відділі у плані професійності одна надія тільки на Марину..

Ф
філолог

Абсолютно вірна позиція Кінча стосовно команди професіоналів. А як вписується у цей термін такий "фах" як Бонка? Чи сумісні ці два поняття? Хто контролює діяльність цеї "грамотної" особи? Працює абсолютно безконтрольно, керуючись соїми обмеженими поняттями у медицині? На це закривати очі єнедопустимо. Чи за такі дії ніхто ьне несе відповідальність? Ні особита відповідальність залишається у тому числі і теперішнім керівництвом РДА. Час потребує команди професіоналів.

Л
Лорд

Бонку Миколу треба люструвати. Скандально призначений безконкурсу начальником при Януковичі - інтелект нижче нуля, критика відсутня, авторитету серед колег та громадян ніколи не мав. Ганьба Берегівщині, що нищить медицину краю. Таких "працівників" треба гнати в шию.

Ф
філолог

Бонка без помилок декілька речень записати не може. Перевірте!

Е
економіст

А теперішнє керівництво РДА не відповідає за це, особливо у цей важкий для економіки країни час? Чи вони рахують себе невідповідальними за ці кадрові питання? Ні особиста відповідальність залишається!!! Іначе вони і є співучасниками!!!

ПК
правду каже педагог!

Що взагалі можна чекати від овоча? Він "показав" себе в районній раді на посаді заступника, так само "проявив" себе депутатом районної ради, а останнє - він навіть не зрозумів, що побував на посаді голови районної адміністрації.Він не здатен відстоювати права Закарпатців і позицію людей, які можливо за нього проголосують. Це ще одна ганьба Берегівщини.

П
педагог

Петрушка іде у депутати, а у своєму інтервю говорив про якісь реформи на рівні РДА, що може зробити коли елементарні кадрові питання ним так і не вирішені, даже з таким регіоналом "керманичом" як Бонка не зміг так і нічого зробити, залишив на откуп майбутнім? Про вирішення яких державних питань тоді можна говорити?

Р
рада

Приєднуюссь до "всем"чесність Малишів це їх власний карман.1

В
всем

Їхня чесність і професіоналізм це угрози і шантаж, треба опит зробити таємний опит працівників лікарні і дізнаєтесь хто вони.Типічні бандюги януковича! І нетреба себе так розхвалювати!1

Ч
читач

А чому "всем" чесно не поділиться своєю так званою "чесністю" у колективі? Дійсно брудні особи.

Г
громадянин

Повністю підтримую "лікаря". Невдахи є невдахи ось і займаються брудом, та забрудненням своїм особистим брудом інших успішних у своїй справі людей, вони тільки на це і здатні, як той слимак уся дорога за ними тягнеться слизка а ще і брудна. На берегівщині є знакові ЛЮДИ які примножують гідність краю своєю працею, справами, досягненнями,авторитетом серед населення . До цих людей я особисто відношу і сімю Малешів, це достояння не тільки Берегівщини , а і всього краю. А стосовно коментарів так званих "всем". так дійсно вони немають абсолютно ніякого значення. Підпільно відомі "піаністи" були, є, і будуть тільки "піаністами", як блохи на тілі.

Л
Лікар

Аналізуючи ситуацію з боку можу із всією відповідальністю за багато років роботи у лікарні стверджувати. що теперішнє керівництво лікарні має серед медиків та населення Берегова неабиякий позитивний авторитет . На мою думку це зумовлено перш за все стилем роботи , а саме,ЧЕСНІСТЬ, ПРИНЦИПОВІСТЬ, ДІЛОВИТІСТЬ у роботі. Що відзначається сприйняттям лікарні у всій області, а це беззаперечний факт, хоч як цьому стараються і помішати деякі невдахи в медицині. Тому цікоментарі одного "піаніста" не мають ніякого значення , тим паче щоі нашому невеликому районі усі добре знають хто чого вартий. Ана рахуно кари Божої, ви і не замітили . що ви самі під неї попали давно, подивіться у минуле , на своїх дітей і стане все зрозумілим, там вас не сприйняли приїхали а тут теж, крім того усмішні люди брудом не займаються. Бруд пооджує Бруд.Неси і далі цю ношу на пару. Хай тільки вона вас і гріє.

В
всем

Родственик забув про Ороса Івана він перший помічник у малишів за ради свого карману,швидким видають бензин як золото ,но зато в його машину хватає з державного бензину. Папа це малеш старший за януковичом бігав а да же в туалет возять його на державній машині на державному бензині.Іванко ніколиб нестав головним якби не янукович та гайдош но вони вже й його продали за петрушком бігають,тепер в його пользу будуть забирати паспорта від лежачих хворих як при виборах януковича. А впринципі іванка малеш тільки штани протирає,керує апука!9

ХН
хворий на голову

Всіх у тюрьму, всіх за грати, всіх до стінки і розстріляти, а остальних вигнати з роботи. Всі погані. Тільки я, тільки я і червона головка моя - чесні , справедливі, найкращі, достойніші. Мене на "главного", на царство, а червону мою головку також на трон, а якщо не поміститься тоді мені на коліна.А з собою заберу ще і Мариську друкарку, та сина щоб мені і тут помогла писати пасквилі , аноніми, доноси на всіх і вся. От тоді при мені і розквіте лікарня,на вербі будуть банани, на ялиці апельсини. А лікарня стане мов "казка" от тоді й заживемо. ЕКСПЕРТ: читачів цієї казки нема, і ніхто такий бред читати не хоче. ПСИХІАТР: Вас мої друзі відвідав друг ДЕЛІРІЙ, та ГАЛІК, причому іще у студенські роки, але не переживайте тебе вилікую, і червону головку вилікуєме. А казці цій приходить кінець, а у руки вам терновий вінець.

Р
родственник

Малешы это кубло корупции. За прием на работу от 1000 баксов. Если надо то ошибки своих врачей прикроет нормально смерти пациэнтов, неудачные операции, роды в которых умирают и матери и дети, они могут все это прикрыть. Но все понимают, что это стоит денег и немалых. Почему прокуратура или другие органы ими не займутся? Потому, что они регулярно носят туда откаты. Малый прикрывал аварию бывшего нач.милиции и за это ему были благодарны. Но это все вернется и отразится на детях. Придет и на них Божья кара.

В
всем

А чего все молчат про малешов они первые счас регинолы в берегове их пора гнать!

1
123

Если о вас говорят, значит вы вызываете либо интерес, либо зависть.

П
Правда13

Жизнь - бумеранг. К тому и ведётся: что отдаёте, то и вернётся. То, что посеешь - то и пожнёшь, ложью пробьётся ваша же ложь. Каждый поступок имеет значение; Только прощая, получишь прощенье. Вы отдаёте - вам отдают, вы предаёте - вас предают, вы обижаете - вас обижают, вы уважаете - вас уважают… Жизнь – бумеранг : всё и всем по заслугам; Чёрные мысли вернуться недугом, светлые мысли - Божественным светом…

П
Психиатр

Бредовые идеи – это стойкие убеждения или умозаключения, не соответствующие действительности, полностью овладевающие сознанием больного, возникающие на болезненной основе, не поддающиеся коррекции и воздействию разумных доводов. Бредовая идея возникает вследствие порожденного болезнью неправильного истолкования окружающей реальности и, как правило, никакого отношения к действительности не имеет. Бредовые идеи легко распознаются даже несведущими людьми, если носят фантастический или явно нелепый характер.

Р
Разум

Шизофрени?я. Dementia praecox («преждевременное слабоумие») — полиморфное психическое расстройство , связанное с распадом процессов мышления и эмоциональных реакций. Шизофренические расстройства в целом отличаются характерными фундаментальными расстройствами мышления и восприятия, а также неадекватным или сниженным аффектом. Наиболее частыми проявлениями болезни являются слуховые галлюцинации, параноидный или фантастический бред либо дезорганизованность.Примите к сведению!

Я
Ясін

Руслана і Марина це ще ті лиш би спати з усіма підряд ганьба і це медики но прийде час і на них

Б
бандеровец

Першокласник кримської школи приxодить після уроків додому,та й мовить домашнім по-українськи: - А в нас в школі всі уроки тепер та по-українськи ведуться.А ще сьогодні після занять ми анкету заповняли,то я в графі національність написав,що я yкраїнець. Всі очі вилупили…а батько й каже: -Гаваріш,что yкраінєц тєперь? Ну-ну…Значіт завтра поєдєш в школу не на лєгковушке,а на автобусе,как всє бaндеровци єздят.Понял? А дідусь і собі: -А в школу внучєк на завтрак я тебе дам нє 5 долларов,а 1 грівну.Как в украінском банкє,1 к 5-і.Харашо? А мати: -Ну вот сейчас Ми будєм кушать осетрінку с крабамі,каторую дядя с Дальнєго вастока прівєз,а Ти будєш кушать картошку,как украінци.Харашо? Сидять всі їдять…А мати знову,підморгуючи до всіx з усмішкою,та й каже: -Ну што синочєк,как оно,xарашо бить украінцем,а-а-а? А той мовчазно так,насуплено та й каже: -Я…я всього тільки як годину українець,а як вас москалів вже ненавиджу..

А
Ангел

Заплутався, завис, розгубився… Депресую, істеричу, нарікаю… На дні…Сиджу, лежу, звиваюсь… Не вміщаюсь в собі… Набридло все…

П
подружка

У Русланки на тойоті зламався передок,Маринко включи задній привід.

Ц
цікаво

Невже незнайшли когось з місцевої інтелігенції який достойний цієї посади і вільнорозмовляє українською угорською таросійскою мовами.Доречі Гулянич і Петрушко ліпші друзі

Б
Берегівчанин

Такого голови, як в Берегові більше нема у всій Україні. Хто ще може похвастатися знанням української мови зі словником??? Голова державної адміністрації знає державну мову виключно із словником!!!! Сам пан - губернатор це озвучив. Бідна ненька Україна і небесна сотня. Ганьба такому голові! І Слава Україні!

В
Вітаю!

"Люстрували" на посаду голови і шо з того вийшло? Кучка недоумків вирішили, що Петрушка може бути головою, а про наслідки хтось подумав? Але маємо те, що маємо. Завтра відбудеться його короткий взліт. Сам царь-батюшка губернатор прийдуть його представляти. Вітаю вас, мешканці Берегівщини!

З
Зоряна

Згідна. Бонки це рукотворний кадровий "памятник" місцевих чиновників-регіоналів.Це їхня кадрова політика. А скільки таких "памятників" на Україні? До чого це могло призвести, тільки вдумайтесь? Коли в Україні такі кадри висунуті у владу і планувалось застосовувати їх у вирішенні державних питань. Результат не заставив себе довго чекати. Підійдіть до цих "памятників" і подивіться за які такі заслуги їх створили. Що вони зробили для Берегова? Ви побачите пусту табличку, а за пусте памятники не створюють, тут щось інше, але це справа ближайшого часу. Запитайте хто такі Бонки? Чи потрібні такі "памятники" Берегову? Мені здається що не потрібні. От тоді один треба подарити Гуляничу, а другий Свіщови, хай любуються своїм "творінням".

УМ
у мене ржачка

Шановний берегівчанин.Ви ще дивуєтеся з кадрової політики БЦРЛ?Отаннім часом на посади призначаються вороги адміністрації їх так легше контролювати.Своїх навпаки бють та звільняють з посад якоби оновлюють владу, ідуть в ногу з часомІз-за таких призначених паде стрімко авторитет закладу а хворі ліку ються в інших лікарнях.

Б
Берегівчанин

Як можно тримати при владі регіонала Бонку,давно уже немає Гулянича, Свіща, а їхнії поплічник і до цього при владі. Де люстраційна комісія?. Де обіцянки звільнитись від цієї ганьби медицини? Де обіцянки про розбір ситуації з призначенням його жінки пенсіонерки на посаду зав. жіночої консультації при наявності такого кадрового потенціалу? Невже немає молодих професіоналів крім неї. Невже більше нікого було призначити із грамотних лікарів? Яким шляхом це сталось, чи не корупційним? Люди звертались до Гулянича, Свіща, до Ледиди. реакції нуль. Що за зацікавленість цих регіоналів до таких "проффесіоналів" Коли жодна попередня демократична влада недопускала такого кадрового свавілля. Змийте накінейь цю ганьбу з медицини.

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкаев Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як Людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi, пiдступнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

Б
берегово

люди неведитесь на этих ублюдков этоже все из правого сектора. Давайте заметим што все кто на фотке и кто там на ихнем так называемом заседание почти все взяточники и бывшие бандюги берегова только в законе так называемом посмотрим этого ПАЦЮКА голимого отец набралса денюжкой из охотничего клуба и чухнул в венгрию тотже Вовкунович тоже бывший гопник тех девяностых годов камионы с афтоматами проверали и грабили такшто ненадо корчить им из себя ангелов они самые настоящие бандюги которые на сегоднящий день затыкают рот тому кто скажет в ихнюю сторону правду про них люди оглянитесь кто прибыл вовласть и одумайтесь

Л
лікар

Мені передній привід подобається.Менше заносить і стабільніше у віражах.Маневренно та впевненно.Русланка супер.

ДП
Де путат

Петрушка обламаэться на першій сесій районой раді. Всі будут против голосувать, а потом ему недовіру дадут!

Л
люстратор

Схаменіться люди добрі! Вам дійсно нема чим зайнятися? Якщо у Вас якісь притензії один до одного, то можливо Ви хочете поспілкуватися тет а тет? називайте свої справжні імена, а не прикривайтеся різними фейками. І не хвилюйтеся всіх пролюструємо !

ХЗ
хочу заміж

Дуже цікавить,що за ВЧИТЕЛЬ!Якщо ви з вищою освітою,тоді Вам нема ,що приховувати Ви може спокійно звернутися зі скаргою! І не треба приховуватись,признайтеся,що Ви ніхто І звати Вас ніяк! не провокуйте,а просто від свого імені пишіть ,чи може Вам соромно!?

Б
Берегівчанка

Ні, нар.депе. не переживаю, бо посад не займаю, а, наразі, перебуваю у декретній відпустці, тому маю трохи часу, щоб бути Берегівчанкою!

Б
Берегівчанка

А, пане нар.деп. Перепрошую, забула додати, наразі перебуваю у декретній відпустці.

К
Контролер

А берегівчанка де працює! багатьох людей цікавить! чи може це секрет ?! ви самі вже пані вивчили що таке смертність і які ви ставили діагнози чи може Вам нагадати!!! Не завидуйте,це смішно!!

М
МОЛЬФАРКА

Здається мені, що ця загадкова берегівчанка мріє, щоб я оприлюднила ї її і без того "прославлене" ім'я. Напророкувала скоропостижне кар'єрне падіння та довгу, темну і холодну дорогу в нікуди.

Б
Берегівчанка

Шановний нар.деп Якщо вас це так цікавить відповідаю: я проста Людина, яка НЕ займає ніяких посад (чи це на вашу думку на сьогоднішній день не є гідним). Працюю простим вчителем. На жаль, мала нещастя звертатись за допомогою у ПМСД, тому можу про професійні якості пані керівниці судити не зі слів. А так як проживаю у своєму рідному Берегові про все інше наслухана. Ще якісь запитання? З радістю нар.депе відповім... нар.деп. пффф...

Л
Люстратор

Я взагалі не розумію до чого тут медицина,тут треба терміново вирішувати долю Берегівщини,а не медицини!!! Взялися за якихось Малешів і Руслан, ви не по тих адресах і не за тих пишете, озирніться навколо! хіба Вас не цікавить доля Берегова в які руки попаде, хто буде керувати, а ви тут про Тойоти пишите, мабуть у Вас більше думок не має,і ви ніякий патріот свого міста!!!

К
Контролер

ПРо передній привід у тойоти знають ті, у яких вона є! У кого жигулі не освідчені!

Н
нар.деп.

Пані Берегівчанка !!!!А ви яку посаду займаєте!!! чи доцільно ви займаєте свою посаду???? ви за себе не переживаєте???

Б
Берегівчанка

До лікаря: Ви "лікарю" не ганьбіть ім'я тих хто насправді є Лікарем. "русланка молодець" обхохочешся. які ж це такі якості ви її оцінінили на "молодець", чи не пізнання в області медицини,часом, та вона, керовниця велика, народжуваність від смертності не відрізнить. хамка і грубіянка. й такі русланки керують, жуть. ремонт вона зробила, чи не на свої важко зароблені... а відкати від цього ремонту зразу дали змогу підтримати закордонного виробника. А ліцензія єдина в області... ну ясный перец передній привід.... у тойоти звичайно ж!!! одним словом ПМСДа

НП
не пойму

Я что-то не пойму, что это такое црл и Псмд, это что за матюки? Или это специально кто-то с темы съезжает?Кого мы люстрируем? Вроде будущего главу администрации или это у нас поменялся кандидат на пост главы? Петрушка прошёл или нет? Кто мне объяснит?

Л
лікар

Мольфарка попала в точку.Жіноча заздрість це неконтрольована ядерна реакція але коли вибухне то знищує у першу чергу реактор.

М
МОЛЬФАРКА

Пані Ельвіра Т та до лікаря !Заздрість-дуже сильне негативне почуття,яке штовхає ВАС говорити зле про тих люде,яким заздрите! Заздрість є конкуренційною ,як (смуток через добро іншого).Заздрість-один з семи смертельних гріхів (до Вашого відома) та хвороба душі!Якщо маєте докази тоді вперед! А ви,шановні чи непричетні до ПМСД...?!Чи може вас туди не взяли???

У
уточнення

Керівники Пмсд мали власний транспорт ще до того як було створено Пмсд.Люструйте на здоровя.

ДЛ
до лікаря і до Ельвіри

Отож, подивіться на машини "привабливих" дівчат в ПМСД!Новостворена установа, а ви тільки ЦРЛ бачите!

ДЛ
до лікаря

Вам напевно розум затьмарило! З яких це пір ,пихаті грубіянки стали приємними дівчатами!!!!!

БС
Берча Саша

Я точно знаю що у 1999 року Гичка М. *Жаба* робив у Хустському УБОЗі, будучи у слідчій групі по вимаганню коштів злочинцями отримав у злодіїв 10 тис.дол.США, за що в подальшому украв у слідчого паспорт та передав його бандиту, після чого відносно нього була порушена кримінальна справа, але так як він обіцяв дати покази на тодішнього начальника Варцабу В. що саме ці кошти передав йому, кримінальну справу за сприянням останього було закрито. Тікаючи від слідчого на автомобілі Жаба в м.Хуст чуть не позбивав чесний наруд, та перебував у розшуці.

Л
лікар

Пмсд люструйте сміло.Там окрім приемних і привабливих дівчат нічого кримінального не знайдете.Русланка молодець .

ДЕ
До Ельвіри

Ви подивіться хто зних корупціонери, хто на яких машинах їздить на таких як в црл???ви мабуть адресою помилилися!!!

М
Медик

Ви говорите про люстрацію ПМСД, то ви подивіться в яких умовах вони почали працювати і де тепер працюють, в тій будівлі яку передали з црл, з таким ремонтом що навіть жах, ви кажете пох...сти та вони перші в закарпатській області отримали ліцензію на медичну практику, таких ще треба пошукати щоб витерпіли все те що з ними робить берегівська црл

ЕТ
Ельвіра Т

Добре що ви хочете люструвати Берегівську ЦРЛ і Малешів. Але у нас є і таке диво як центр ПМСД.Ото ще СБОР БЛ...ЄЙ і ПОХ..СТОВ!!!Думаєте там нема корупції? Повна люстрація всіх корупціонерів. Вимагаємо

П
Перечинець

Цікаво коли пролюструють на перечинщині Миколу Грубого??? Не зрозуміло кому прийшло в голову призначати на посаду голови РДА людину яка не користується авторитетом серед населення. Невже в ВОБатьківщині на перечинщині достойних людей???

ДВ
до віталія 2

Повністю підтримую Віталій!!!! Ті баби писати не знають, лиш плетьки розносити та кави пити.Ні культури, ні мови, нічого не знають.Ні угорського, ні українського!!!

ДА
до Ангел 1

Господь люстрував одного ангела. Це не ти, часом? Всіх перевірять, а таких як ти - у першу чергу. Гнилість і сволочизм можна прикрити ніком ангел. А от порядність доказувати не треба, абись знав.

В
В.Маркітан

Пропозиція до АНГЕЛ 1. Давайте підемо в КРУ та попросимо "провести фінансову перевірку комунального підприємства" (обізнаність в назві підказує мені ім'я дописувача), щоб з'ясувати хто " роками розкрадав майно райгазети Берегівщини". Коли мене призначили в.о.,яким пропрацював 2 роки, в повне порушення законодавства, редакція мала борги понад 200 тисяч грн., а в час усунення з посади - не мала й копійки боргу. З того часу постійно 2 і більше місяців заборгованість по зарплаті. Ви такий АНГЕЛ, як я балерина, але причетні до перипетій щодо редакторства. Зі мною пробували звести рахунки за допомогою нашої недолугої прокуратури (довелося спілкувався з двома рудиментами цієї наскрізь гнилої організації взірця 1937 р., враження, мов вступив у багно по самі вуха, але тоді не було часу розбиратися, потрібно було вибивати із "співзасновників" та заробляти кошти для редакції). Мене вразив допис - жодного матюка, а це так вам не притаманно! Досить ховатися за ніками. Підходьте.

Д
доповнення

Це ще не весь список... велосипеди, томограф, комп'ютери і ще багато чого. До списка з угорською пенсією - Сак, Фатула, старий Малеш і ще багато інших. Всі на керівних посадах!!! Сьогодні вже "лизав зад " Петрушці, носився з ним як з писаним яйцем по поліклініці, протоптує собі стежку до корита. Побували на аудієнції у Малеша старшого, татко дуже хвилюється за себе і синочка. Підключає всі сили і засоби. От тобі і люстрація.

O
O_o

Коментар до іншої статті, але до люстрації має пряме відношення!

O
O_o

Складається враження, що "люстрація" турбує нас з вами, а Малеші активно "лижуть зад" своєму начальству, знущаються над колективом. А "угорські" пенсіонери - Путіліна, Дуфинець, Свереняки, Нодь, Беневська (яка займає керівну посаду і отримує доплати), Янохін, Майороші, Генс не бояться ні скорочень, ні затримок зарплати. Що "економить" економіст? Від кого захищає юрист? Чию працю охороняє Печкан? Кому потрібна така профспілка? Скільки коштує працевлаштування? Куди зникли з гуманітарної допомоги комп'ютери, апарат УЗД? Які "відкати" від оренди аптек, магазинів, тендерів на продукти, енергоносії...

Д
дд

Шановні УКРАЇНЦІ -хто маєте бажання -будь -ласка зайдіть на цей сайт білого дому і підпишіть петицію . Передайте це повідомлення своїм друзям. Якщо сенат ухвалить цю петицію то багато наших співвітчизників матимуть шанс побачити світ. А хтось і своїх рідних побачить! Потрібно набрати не менше 100000 голосів. до 28 березня.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СЛАВА УКРАЇНІ !!! Осталось 4 534 подписей https://petitions.whitehouse.gov/petition/allow-ukrainian-citizens-90-day-entrance-usa-passport-without-visa/m0BDgkb5

З
Закарпатец

СЕГОДНЯ РАСПОСТРАНЕНО ПО ИНТЕРНЕТУ РАЗГОВОР ЮЛЬКИ-ПРОСТИТУТКИ С ШУФРИЧЕМ ГДЕ ОНА КОНКРЕТНО ПРЕДЛОЖИЛА УНИЧТОЖИТЬ ОСТАВШИХСЯ 8 МИЛЛИОНОВ РУССКИХ НА УКРАИНЕ ФАШИЗМ В РАЗВИТИИ МНЕ СТРАШНО ЗА РУССКИХ, КУДА СМОТРЯТ ЕВРОПИДОРАСЫ? ГДЕ ХВАЛЕНАЯ ДЕРЬМОКРАТИЯ АМЕРИКОСОВ?

А
Ангел1

Яке моральне право мають пан Маркітан та його дружина займатися "люстрацією"? Всім відомо, як роками розкрадалося майно районної газети Берегівщини. Необхідно тільки провести фінансову перевірку даного комунального підприємства та її результати стануть доказами їх порядності.

И
Интелигенция

А где представители районной интеллигенции - врачи, педагоги... почему они не присутствовали на этой "ллюстрации"?

О
ООО

Путину Венгерское правительство не боится постоять за своих венгров которые были оторваны при ТРИАНОНЕ.Орбан не Путин и не Ковач,он поддерживает Закарпатських венгров не вмешиваясь во внутренние дела соседнего государства. Вовкуновичу Якщо Петрушка не голосував ні за ні проти мовного закону, це означаэ, що він при розгляді в раді важливих і спірних питань та при голосуванні, виходить з залу і взагалі не бере участі у голосуванні тому, що боїться на себе брати відповідальності.Треба мати свою думку та брати участь у вирішені внесених на обговорення всіх питань.

ДВ
До Віталія

Може ти і правий, дорогу молодим, але не таким пустякам як ОВОЩ-Петрушка!

В
Віталій

Підтримую Петрушку в тому ,що обовязково треба міняти кадри у РДА.Тих старих кляч які сидять там з 70-х років на пенсію просто вигнати бо самі не підуть, бо їм там рай ніякої роботи -лише зарплата і плітки цілий день.Реально для населення району- нічого не роблять.Дорогу молоді!

З
Закарпатец

ttps://www.youtube.com/watch?v=dfzMnP3ilcI !!! правда Украины ПИДОРЫ и фашисты уже в правительстве, теперь проститутку-олигарха в президенты. Классная получается страна

З
Закарпатец

Слава "героям" МАЙДАНА https://www.youtube.com/watch?v=pMF2wxT-9PU https://www.youtube.com/watch?v=3HTrVlSfp_4

ДВ
до вовкуновича

Мушу тебе розчарувати. Пеирушка эдиний хто взагали не голосував ни за ни против мовного закону. Бо вин такий що коли э важливе и спирне питання то приголосуванню виходить и зали и взагали не бере участи в голосуванни хоч будучи венгром миг би пидтримати мовне питання а не плюнути венгерский громади в лице. Але вин такий це його почерк

І
інквізиторша

владу потрібно всю змінювати та обов'язково люструвати, проте, на жаль, люстраційний комітет не обирає та навіть не визначає кандидатур на ту чи іншу посаду, а просто встановлює чи має моральне право особа обіймати посаду. Кандидатів повинна висовувати громадськість, а не чекати, хтось це зробить за неї, а потім лише критикувати призначення. Не подобається Петрушка- не спіть, виражайте дієвіше свої позиції

Л
Ладо

Ідея люстрації з самого початку несла подвійні стандарти. Ангела Мергель працювала в "кривавому тоталітарному" уряді соціалістичної НДР, і стала... головою ФРН. Дивно, що існують в світі лохи, які вірять в люстрацію?

В
Вовкунович

Петрушка- це петрушка,бо де ж нам взяти місцевого Бальцеровича. Але Петрушка єдиний з депутатів обох рад голосував проти мовного закону. Як кажуть, має яйка. А де були депутати ЄЦ - політичні кастрати.

Т1
Туз 1

Показати себе має можливість "нова" людина, а Петрушка уже себе показав точніше не показав у владі. Це тіпа другого шансу ....

Т
Туз

100% що Свищо при даних розкладах і не погодився би на дану посаду. Хай покаже себе Петрушка має 3 місяці.

Н
НеРегіонал

І.Й. Свищо на посаду голови РДА!

БЛ
баба Люба

скільки я прожила в місті Берегове я непомятаю що в керівницьтві района тай міста були прості порядні.Я знаю тільки одне що проста порядна людина яка прожила свое життя і немає великих грошей ніколи таку людину недопустять ні до якої влади.

С
Секереш

Слава Україні! Героям СЛАВА!!!

Я
Янукович

Я поддерживая Вас господин Путин

П
Путин

Венгерское правительство боится постоять за своих венгров которые были оторваны при ТРИАНОНЕ

Д
Дописувачам

Люди, ніякої люстрації не було, слово це написано у "лапках". Була просто зустріч представників громади з кандидатом, на якій він розповів про себе. А висновки нехай роблять мешканці Берегівщини. Тому не потрібно розводити тут дискусії... Є потреба у іншому форматі зустрітися з п. Петрушкою - організуйте, вам ніхто не заважає.

В
Ваня

Справедливость должна восторжествовать власть народу и имущество олигархов тоже

Р
Роботинский

Я никогда не буду отдавать свое богатство никому

С
спостерігач

Запрошую пана Петрушку відвідати дослідне господарство в с. В.Бакта, поспілкуватися з місцевими мешканцями і покаятися за те, що свого часу активно сприяв пані Балян в грабуванні державного майна НДІ АПВ. Прийдіть і подивіться в що ви перетворили господарство, яке славилося своїми кадрами і досягненнями на весь СРСР. Далі. Хто ці люди, які взяли собі право на проведення так званої люстрації? Хто уповноважував їх на ці функції. Мені видається, що в Берегівському районі діє абсолютна анархія, а хлопці в камуфляжах з очима військово-морського окуня роблять що хочуть. Району потрібен господарник,який працюватиме на мешканців, а не на власний карман, який ментально готовий до співпраці з усіма, як політичними партіями і громадськими організаціями так і простим населенням, який переживатиме за долю кожного мешканця, який спроможний підібрати команду однодумців - професіоналів. І вирішувати хто буде керівником міста чи району має не купка одітих в камуфльований одяг, а Громада!!!

Н
небайдужому

Перший коментар на підтримку Петрушки, аж смішно. Всі його хаять, бо він нікчема, ніби й не поганий, але не для роботи в державній адміністрації. Можливо для нього знайдеться робота на тому детіщі, яке він підтримував (сміттєпереробний завод в с. Яноші) і на роботу не доведеться іздити далеко,економія бензину і збереже нерви мешканцям району. Впевнений на всі 100, що НЕБАЙДУЖИЙ вже отримав обіцянку на посаду в РДА і це навіть керівна посада ! От він і вимушений відпрацьовувати обіцяне, хвалити, запевняти людей, що Петрушка в такий важкий час бере на себе відповідальність. Відповідальність за що? У мене великі сумніви, що він там затримається. В цей важкий час потрібна відповідальна, розумна і рішуча людина, а не млямля. Слава Україні! Героям слава! P.S.(Петрушка - це ще одне розчарування майдану)

Т
Тібі

"Люстраторам"! Не дай Бог з Івана Пана!

J
Ji

Маю на увазі кандидата на посаду голови Берегівської районної державної адміністрації

СС
Сусід сусідові

Запропонували куди?

Н
Небайдужий

Ви знаєте, достали вже всі, такі розумні, що просто неможливо начитатися, а хто з вас мігби в такі тяжкі часи взяти на себе відповідальність за район. Я думаю знаючи, що його будуть критикувати Іштван все одно готовий очолити район, і зробити його одним з кращих на Закарпатті. А ви просто не мішайте

С
Соседу

Тоді ви особисто кого б запропонували ?

С
сосед

Вам какие нужны еще доказательства? Я уже устал это говорить...он ничего не стоит, ломаного гроша. Ни один ни второй. Спросите у них, им есть чем похвастаться, кроме криминала?

А
Ангел

Шановні "люстратори"! Вам не здається, що багато на себе берете? Хто вам дав повноваження вирішити долю людей на Берегівщині? З початку оцініть себе, свої гріхи, у тому числі кримінальні вчинки! Кожен з має їх достатньо. Чи згадати їх Вам? Не забудьте! На ТОМУ БОЦІ все бачать і ничого не забувають!

С
Соседу

Маєте якісь докази чи конкретні факти ? Як доказати що " никакого толка"?

О
Оксана

це коли засідав люстраційний комітет? І хто його обирав? Сіли пару небораків і вирішили? Льошка - алкаш, Беца - вонючка, Вовкунович - вроді мужик, но хер його знає шо там робив? А наш майбутній голова РДА сидіть такий вольяжний, ще сам не у діл, а вже всіх звільняє. Хто такий Петрушка - він ніхто, навіть не можу сказати, що бандит...просто ніхто має зв"язки і все. Говорити не вміє, писати теж, каже, що має майже 2 освіти (ну майже). Боже,хто нами хоче правити? Люди невже вас це влаштовує??

С
сосед

Что это такое? как называется? Что за люстрация й.... мать. Какого члена он прется к власти? Уже был и что??? Что он сделал хорошего? Он вместе с Брауном только протирали брюки и больше никакого толка. А сейчас он хочет командывать районом, сам без своей Ануш и шага сделать не может. Это п....ц, а не люстрация и для чего была нужна революция????

М
Михаил

Допрос в нквд -Фамилия _Троцкий А тот Троцкий Не-не-не ,даже,не однофамилец

С
саша

Хто люстрував-бивши зеки.Петрушка ще Вам покаже "куськину мать".Иванча сват.

А
Андрій

Яка це люстраційна комісія.Всш ьушканці мічтаб а Петрушка збирається голової райдержадміністрації.На мою думку треба викласти декларацію исічб кто претендують на посадуб а народ буде бачити скільки податку платив за мінулий рік кожний.

М
марик

давно пора людям обращаться к правительству венгрии ., а нацистики с партии свобода уже командуют в Закарпатье .. грустно

Ю
Юрист

Видел бы генеральный прокурор, что прокуроров в районах хочет назначать Петрушка :-) Серьезный юрист, ничего не скажешь!

Ж
Журналист

Хорош будет глава рда... Еще не назанчен на должность, а уже увольняет людей, неугодных Брауну и компании. Конечно, нужно же "своих" марионеток наставить. Уже работал замом главы рады, потом судился. Не понравилось ему, что забрали должность, сделаную специально для него. А заявление про розпуск рда! Лучше бы не позорился с такими заявлениями, что все будут делать исполкомы рад. Они же знают только статью про делегирование полномочий администрациям, и даже проэкты решений рад готовит рда.

FO
Fuck off

Хай і мадярів нахер в мадярщину заберуть. Всіх.

З
Закарпатец

ДОВОЕВАЛИСЬ!!! ЧЕШСКАЯ ОБЩИНА ВОЛЫНСКОЙ И РОВЕНСКОЙ ОБЛАСТИ ОБРАТИЛИСЬ С ОТКРЫТЫМ ПИСЬМОМ К ЧЕШСКОМУ ПРАВИТЕЛЬСТВУ ЗАБРАТЬ ЧЕШСКИЕ СЕМЬИ ОБРАТНО В ЧЕХИЮ И ЗАЩИТИТЬ ИХ ОТ БАНДЕРОВСКОГО БЕЗЗАКОНИЯ ПРАВИТЕЛЬСТВО ЧЕХИИ ОБЕЩАЛО ПОМОЧЬ В ПЕРЕСЕЛЕНИИ И ЗАЩИТЕ

Читайте також