У Берегові загинув мотоцикліст (ФОТО)

12
17

Вчора, 17 вересня, в Берегові сталося страшне ДТП.

У мікрорайоні Чопівка (Ардов), легковий автомобіль повертав у сторону села Затишне, і в нього врізався чоловік на мотоциклі.

За словами очевидців, мотоцикл мчав на шаленій швидкості. Від отриманих травм водій мотоцикла загинув на місці події.

Коментарі

1
111

это по каким таким правилам пасат должен был пропускать??он стоял не повороте на СВОЕЙ полосе, а мотоциклист пошел на обгон по встречке, не увидел пасат и влетел в него на бешеной скорости..к сожалению финал очевиден...

ДС
Джузеппе Сульфаро

у нас просто нема де кататися на такій техніці.....

ДЗ
Думка з Берегово

Людина померла, і цей факт нічого не змінить. Але цей мотоцикліст був знатним літуном на мотоциклі . . . .і його син починав їздити так само. Загиблий і на своїй легковій машині ніколи повільно не їздив. на жаль . . . доїздився. Реально люди свідки кажуть так: - Моцик обігнав вантажівку на шаленій швидкості і не встиг повернутись на свою смугу і зіткнувся лоб в лоб з легковушкою. Від удару легковушку розвернуло як зараз на фото. А далі . . . кожен мешканець нехай думає як хоче . . . .

О
Олег

111+1 Вы на все 100% правы.

О
Олег

У нас просто водители автомобилей на дороге не считаются с теми кто на мотоциклах, мопедах, скутерах и тем более с теми кто на велосипеде. Водители автомобилей более защищен, вот и едут как попало, никого не замечая меньшего. А мотоциклисту в такой ситуации просто не реально остановится.

1
111

а возмож что просто пасат его не увидил и просто повернул на него, может иза етого тормозного пути не было!

1
111

а возмож что просто пасат его не увидил и просто повернул на него, может иза етого тормозного пути не было!

А
аноним

Если посмотреть фото то у водителя автомобиля колеса стоят ровно и удар спереди, так что не факт что он поворачивал. Можно понять почему водитель машины не увидел... Говорил по телефону, смотрел в сторону поворота.... Но одного не понятно почему байкер, с какой бы скоростью не ехал не смог об ехать, и даже затормозить. Ведь тормозного пути нету, а пространства для об езда достаточно. И зная с собственного опыта байкери любители выпить и потом сеть за руль. Конечно что на таком байке жизнь начинаеться после 200 км/час, но и бистро может закончиться. Никого убеждать в виновноти байкера не буду, судите сами.

1
111+1

Все верно, хоть 10 хоть 110км/ч а пассат должен был пропустить

!
!!!

ВІЧНА ПАМ"ЯТЬ!

МІ
Між іншим

Сьогодні, 18 вересня, в Україні відзначається День пам'яті загиблих мотоциклістів.

1
111

Піштик. а я через 1 минуту проежал ету аварию и видел как уже умирал мотоциклис. Зрелеще не очень приятное. Ну блин там настолько все проглядываетса что просто не реально просто так создать аварию. я понимаю была бы ударена почина, но ударен передок машины.

П
Піштик

Шановний 111, ви, фактично правий. Я не був на місці і не знаю подробиць. Так, шофер машини мав пропустити мотоциклиста. Але ... Якщо він їхав за 100 км/год., то ніхто з нас немає шансу вгадати, коли він доїде. Шофер міг побачити вдалині світло мотоциклу і на закладі свого досвіду знати, що ще має 10-12 секунд, аби виконав маневр. Замість того нині мертвий молодик був там за 1-2 секунди. З цим я, як шофер, зустрічаюсь щодня, і не знаєш так, що тебе чекає на дорозі. Це при тому, що себе вважаю не за доброго, але надійного шофера. Того би хотів порадити всім, хто виїжджає на дороги: поважайте домовлені правила, поважайте один одного, поважайте себе.

2B
2 bohdan

А ти в якій країні живеш? Для Закарпаття актуально те, що ти пишеш?

B
bohdan

Рівно тиждень тому, на перехресті зразу біля мого офісу, така точно аварія. Чоловік повертав наліво, і в нього на швидкості врізався 22 річний хлопець. Помер на місті. Автомобіль та мотоцикл в подібному стані. Поліція теж визнала як ДТП не по вині водя автомобіля.

Ц
Цімбор

"мотоцикл мчав на шаленій швидкості" Можна виписати штраф за перевищення швидкості (посмертно), на цьому провина мотоцикліста закінчується, що би там не говорили. До речі, це чи не найбільш розповсюджений варіант аварії "авто-мотоцикл".

1
111

Какая разница на какой скорости ехал мотоциклист, пасат должен был пропускать.

Читайте також