У Мукачеві пройшов масштабний велозаїзд до днів Європейської мобільності (ФОТО, ВІДЕО)

15
4

Сьогодні, 20 вересня у рамках Європейсього тижні мобільності відбувся масштабний велозаїзд вулицями міста Мукачева.

Європейський тиждень мобільності в Мукачеві цьогоріч вже вчетверте.

Як підрахували організатори, у велозаїзді взяло участь 282 учасника. Темою цьогорічного Європейського тижня мобільності є «Наші вулиці, наш вибір», а проходив він під знаком найбільш патріотичного та безпечного.

На Відкритті заходу були присутні перший заступник міського голови Ернест Нусер, секретар міської ради Іван Маняк та майстер спорту міжнародного класу, колишній член збірної СРСР, Геннадій Чаплигін. Участь у заїзді взяв заступник міського голови Михайло Лабош.

Самий старший учасник, самий молодший та найоригінальніший транспортний засіб отримали цінні подарунки.

Мукачево.net

Коментарі

М
мукачівець

Чергова показуха місцевої влади! Клоуни з міськради роблять вигляд, що вони щось роблять. Люстрацію, і негайно!!!!

ММ
Мешканець міста

Четвертий рік ці діячі в костюмах лапшать вам про користь велосипедів, а самі їздять на авто, та ще й за ці роки неспромоглися зробити в місті жодної велодоріжки, провести навчання з дітьми, як правильно їздити на велосипедах і інше. А ви, слухайте і далі, може вже і біля Ратуші скоро сміттєві контейнери поставлять, та пару діячів туди викинуть, може хоч тоді почнуть і шось робити, не лем говорити. Слава Україні!

В
Велосипедист

И снова , очередная "пыль в глаза" жителям Мукачева от ожиревшей власти - ни велодорожек, ни велопарковок - одни показухи ( и то за счет того, что 90% участников дети, которым та же власть не спроможна организовать хоть какой нибудь досуг - вот они и развлекаются)!

КН
Краще научіть їх їздити по правилам

Велосипедисти на тротуарі - гондураси!

Читайте також