16 ужгородських котелень уже відключили

20
0

НАК «Нафтогаз України» повідомила про припинення постачання газу через заборгованість за спожитий газ підприємствами «Енергетичні системи м. Ужгорода» та «Уж-тепло»

Як повідомив начальник головного управління міського господарства Іван Крайниківський, жодного розпорядчого документа про припинення опалювального сезону в місті наразі немає, тож опалювальний сезон триває. Проте НАК «Нафтогаз України» повідомила про припинення постачання газу через заборгованість за спожитий газ підприємствами «Енергетичні системи м. Ужгорода» та «Уж-тепло».

Хоча рівень проплати за спожитий за березень газ, за його словами, становить 80 %, планку обов’язкової проплати вже підняли до 85 %, а відтак випливають інші заборгованості від початку сезону й від початку року. Станом на 29 березня в місті вже відключили 16 котелень.

«Заборгованість Ужгорода за спожитий газ не належить до найвищих в Україні, — прокоментував ситуацію головний інженер КП «Уж-тепло» Дмитро Петрина, — але маємо борги за лютий. Не розраховуються належним чином УжНУ, готель «Закарпаття» тощо».

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також