Басейну кінець?

9
0

Родич мера Ужгорода відмовився від чаші басейну, але не від інших споруд, які його обслуговували

Пан В.С. Дроботенко подав до Ужгородської мерії заяву, в якій зазначається: «У зв’язку з виявленими на стадії укладання договору купівлі-продажу недоліками товару та неналежною його якістю (колишній басейн (чаша) № 1, яка знаходить за адресою: вул. Підградська, 33) заявляю про свою відмову від купівлі зазначеного майна, яке було вирішено продати мені у власність на підставі рішення Ужгородської міської ради № 972».

 Заяву  розглянули на сесії міськради минулої п’ятниці і практично одноголосно прийняли рішення: «Вважати таким, що втратило чинність рішення IV сесії міськради від 23.01.09 «про надання згоди на  продаж колишнього басейну».   

 Можна було б святкувати перемогу громадськості, повернення майна ужгородцям, якби не було тривожно: що ж зробили, внаслідок чисельних передач з рук в руки з басейном «Спартак», що він « має недоліки і неналежну якість»? І чому проводились роботи – оббивали плитку, звозили будівельне сміття? Невже до їх початку Дроботенко не бачив хиб отриманого товару?  Чи може тепер, коли басейн добили, місто ще й заплатить пану Дроботенку з бюджету за виконані роботи? Цікаво також, що Дроботенко відмовився лише від самої чаші басейну, але не від прилеглих будівель, які складали весь комплекс басейну.

 Знову бридко від чергових афер Ратушняка і сім’ї та напрошується уже, на жаль, здебільшого риторичне питання: куди дивляться правоохоронні органи?

 Степан Мар’янович

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також