Головний лісник Закарпаття йде у відставку?

42
0

Як повідомив кореспонденту UA-Reporter.com джерело в закарпатському обласному управлінні лісового та мисливського господарства, сьогодні, 10 червня, начальник управління лісового господарства Валерій Мурга написав заяву про звільнення.

Звільниться за "власним бажанням" Мургу змусило порушена проти нього кримінальна справа. Хто її порушував, СБУ, прокуратура або УВС, і за що, поки не відомо, але цей факт явно справив на нього враження. Кажуть, що заяву він написав відразу після бесіди з головою закарпатської облдержадміністрації Олександром Ледидою .... !

Дізнавшись про звільнення Мурги на Закарпатті терміново прилетів глава Державного комітету лісового господарства Микола Шершун і зібрав колегію або керівників місцевих держлісгоспів, чи то рятувати чиновника, чи то топити ... Але як повідомили кореспонденту Валерій Мурга на нараду навіть не з'явився ....

За інформацією сайту Мурга вже приготували заміну, начальником управління може стати директор ДП "Берегівський лісгосп" Михайло Лакатош.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також