Керівник "Закарпатгазу" пояснив, чому показники у квитанціях бувають зависокі

6
4

Голова правління публічного акціонерного товариства «Закарпатгаз» Віталій Шатило сьогодні, 15 травня, зустрівся з журналістами.

«Для оплати споживачі можуть використовувати і розрахункові книжки і квитанції, що приходять від «Закарпатгазу».
У квитанції є три стовпчики – попередній, фактичний і прогнозований показник.

Ми маємо майже 270 тисяч закарпатських споживачів і в останній день місяця неможливо одночасно зняти у всіх показники. Наші контролери намагаються навідуватись хоча б раз у місяць, але це буває і в середині і в кінці місяця. Фактичний показник – це цифра, яку зняв контролер.

Разом з тим, прогнозований показник вираховується нами згідно середньодобового використання, і він може бути не точним. Жодних протиріч щодо прогнозованого показника бути не може, адже споживач сплачує виключно за спожитий природний газ. Якщо ж є помилка у фактичному показнику – тоді будемо розбиратись», - пояснив керівник «Закарпатгазу».

Дивіться також: "Закарпатгаз" не має жодної вигоди від підвищення тарифів

Мukachevo.net

 

Коментарі

Ч
Читач

Поставили ціну з запасом, в розрахунку на те, що багато людей поплатить ці рахунки, взяті с потолка. Закарпатгазу потрібні гроші, це очевидно.

В
Василь

А як контролери можуть звіряти, коли ми з домів ідеме у 8.00 а приходиме у 18.00 ? У суботу тоже не все дома, треба шось купити на цілий тиждень, і нашо ті контролери?

З
Знаючий

СПОЖИВАЧІ В КІНЦІ МІСЯЦЯ 29 - 31 НЕЗАЛЕЖНО БУВ КОНТРОЛЕР ЧИ НІ , ПО СТАЦІОНАРНОМУ АБО МО МОБІЛЬНОМУ ПОЗВОНІТЬ У ГАЗОВОЄ І ПРОДИКТУЙТЕ СВІЙ ПОКАЗНИК . ЗБЕРЕЖЕТЕ ГРОШІ І НЕРВИ . ВОНИ ЗОБОВЯЗАНІ ЙОГО РЕЄСТРУВАТИ. У НИХ Є І ТАКА ПРОГРАМА ОБЛІКУ .

N
nata

якщо є помилка.. ха мені дописали 200 кубів, то файна помилка, а показники лічильника вже другий місяць нико не звіряв..

Читайте також