Кращий фельдшерсько-акушерський пункт

7
0

визначали на Мукачівщині

        У середу, 23 квітня, у залі Мукачівської  райдержадміністрації відбулося підбиття підсумків та нагородження переможців районного конкурсу на визначення кращого фельдшерсько-акушерського пункту. Конкурс організований управлінням охорони здоров’я Закарпатської облдержадміністрації  з метою підвищення професійного рівня працівників фельдшерсько-акушерських пунктів, заохочення молодих спеціалістів до роботи у первинній ланці, удосконалення організації та покращення якості медичної допомоги сільському населенню та пропагування пріоритетного розвитку первинної медико-санітарної допомоги. Конкурс проходить у два етапи: перший  - районний, другий – обласний. 

        У першому етапі конкурсу брали участь 43 ФАПи Мукачівщини. Їх оцінювали за 40 –ма показниками діяльності, серед яких: якість надання медичних послуг населенню, охоплення диспансерним наглядом хворих на різного роду захворювання, рівень смертності населення тощо.  Конкурсантів оцінювала комісія, до складу якої увійшли: 

        За найбільшою кількістю балів відповідно до всіх показників  конкурсна комісія визначила переможця. Ним став -  ФАП села Форнош, який буде представлений на другому – обласному етапі конкурсу. Друге місце розділили ФАПи сіл Верхня Визниця та Червеньово. Третє місце присудили фельдшерсько – акушерським пунктам сіл Копинівці та Павшино. За перемогу у першому етапі конкурсу  керівники медичних закладів у подарунок від голови Мукачівської  районної державної адміністрації Іллі Токаря отримали мобільні телефони.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також