Київський підприємець приховав від податкової Закарпаття

5
0

майже 1 млн грн податків

20 жовтня слідчим відділом податкової міліції ДПА у Закарпатській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 212 ч. 3 КК України (ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах) щодо мешканця Києва, директора та головного бухгалтера одного з товариств, яке зареєстроване в Ужгороді. Сфера діяльності товариства з обмеженою відповідальністю `М` - оптова торгівля чорними та кольоровими металами в первинних формах і напівфабрикатами з них. Про це ZAXID.NET 4 листопада інформують в прес-службі ДПА в Закарпатській області.



Перевіркою встановлено, що за юридичною адресою підприємство не знаходиться, звітність до ДПІ у м. Ужгороді надходить поштою зі зворотною адресою м. Київ.



Як було встановлено, протягом 2005-2006 років директор та головний бухгалтер ТОВ `М` громадянин Д. здійснював фіктивні господарські операції з кількома суб’єктами господарської діяльності м. Києва, які є банкрутами або ліквідовані за рішеннями судів.



Зібрані матеріали справи є підставою для початку процедури визнання угод між зазначеними підприємствами недійсними з метою зменшення податкового кредиту з ПДВ ТОВ `М` та підприємств по всьому ланцюгу.



Загальна сума збитків становить 996 тис. 342 грн.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також