Міжгірські ялинки берегтимуть від новорічних браконьєрів

4
0

На нараді, яку проводив голова Міжгірської райдержадміністрації І.Ю. Роман з працівниками прокуратури, райвідділом МВС України у Закарпатській області, ДП “Міжгірське лісове господарство”, філії “Міжгір'ядержспецлісгосп” та НПП “Синевир”, було обговорено питання заготівлі новорічних ялинок, порядок відпуску, нормативні документи.

Видані відповідні накази, згідно з якими створено штаб із забезпечення охорони з метою недопущення масового знищення молодих насаджень шпилькових від самовільних рубок.

На виконання Закону України “Про охорону навколишнього природного середовища”, доручення Держуправління охорони навколишнього природного середовища в Закарпатській області та розпорядження голови Міжгірської РДА (№ 516, 8.ХІІ. 2010 р.) у районі розпочалася операція “Новорічна ялинка”.

Заготівля святкових красунь проводиться у спеціально відведених місцях за погодженням з відповідними службами. У випадку порушень чинного законодавства при заготівлі, перевезенні ялинок без відповідних документів до порушників, які заподіяли шкоду лісовому господарству та навколишньому природному середовищу, будуть застосовуватись штрафні санкції.

Придбати новорічні ялинки ви можете в ДП “Міжгірське лісове господарство”, філії “Міжгір'ядержспецлісгосп”, НПП “Синевир”.

Приємних і веселих свят, шановні земляки.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також