Мукачівка покинула немовля напризволяще

23
1

В одній з багатповерхівок Мукачева знайдено покинуту кількамісячну дитину. За кілька годин знайшлася її матір, яка вирішила вже офіційно відмовитися від дитини, яку покинула.

Сьогодні, 20 січня в Мукачеві мешканка будинку по вулиці Ілони Зріні, 109 А натрапила на п’ятому поверсі на маленьку дитину. Зрозумівши, що дитину залишили напризволяще, мукачівка викликала міліцію.

Невдовзі на місце приїхали і медики, які забрали дитину до лікарні. Про це порталу «Мукачево.net» повідомила головний лікар обласної дитячої лікарні Єлизавета Біров.

«Дитинка була більш-менш тепло одягнена – у комбінезончик, вочевидь, нормально годувалася, так як її вага близько 8-ми кілограмів. Тому можна сказати, що стан дівчинки більш-менш задовільний», – зазначила медик.

За словами Єлизавети Біров, доки дівчинку привезли до лікарні і оглядали, правохонці вже знайшли її матір. Жінка відмовляється від дитини. Тому в лікарні вже готуються документи, щоб передати її до будинку дитини.

Ця процедура ускладнюється тим, що мати не зареєструвала дівчинку, тому жодних документів у неї немає.

Коментарі

D
dyr

На акт Росії про ліквідацію Українських общин у Росії пропоную Мукачівський російський драмтеатр перейменувати в Український Мукачівський драмтеатр.

Читайте також