На Закарпатті відкриють ще декілька cупермаркетів

13
4

І найбільший - в зонi села

До кінця 2010 року нові супермаркети ”Billa”, ”Tesco” та ”Auschen” заплановано збудувати в Ужгороді, Мукачевому, та в зонi Нижнього Селища, Хустського району. Досі на Закарпатті не було міжнародних торгових мереж, а присутні три великих магазинів загальнонаціональних торговельних мереж (`Вопак`, `Сільпо`, `Велика Кишеня`), дві закарпатські (`Барва` та `Сто пудовий`), один магазин мережі `Дастор` .




— Власники супермаркетів вважають Закарпаття перспективною територією, адже в Закарпатті донедавна не було жодного магазину національної тоговельної мережі. І це при тому, що громадяни із сусідніх країн — членів Євросоюзу щосуботи перетинають кордон, щоби закупити в Україні дешевші продукти.



Прихід мiжнародних торгівельних форматів на Закарпаття стане крахом для українських мереж. Очевидно що саме з Закарпаття почнеться або крах украiнського продуктового ритейлу, або продаж вже iснуючих форматiв свiтовим гiгантам.



Цiкаво, що Хустський район розглядаеться перспективною територiею, адже це мiсце перетину торгiвельних шляхiв та колишня спецiальна екoномiчна регiональна зона , з перспективним ринком 450 тис чоловiк, саме цей потенцiал використала iзралiьсько-британська компанiя `TESCO`, котра працюe у 13 краiнах свiту, товарооббiг якоi складае близько 42 млр.фунтiв стерлiнгiв. Зона закарпатське села Нижне Селище (Хустського району) стане першим центром де буде вiдкрито гiпермаркет площею 6 тисяч квадратних метрiв, з найбiльшим товарним асортиментом на Захiднiй Украiнi понад 20 тис товарiв.




Коментарі

K
Kati

hot bi pravilno napisali: Auchan. Pravdo nemnogo dorozhe, 4em Tesco (po krajnej mere v Vengrii)

А
Алана

еще ни одна страна не пострадала от этого.А даже лучше.Здоровая конкуренция.А то выдумали :поддержите местного производителя,и дерут с нас сто шкур.за качеством тоже будет кому отвечать и следить.

Ю
Юрко

у нас подсолнечное масло дорожче чем за границей.Все все равно вывозят,теперь будут ввозить.Причем вывозят дешевле,чем продают здесь для своих.

И
Иван

давайте думать,как людям будет лучше.Если цены будут нижче,чем украинские,а почему бы и нет?

Читайте також